ΕΠΣ Έβρου: Το πλάνο για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και το «υπαρκτό σενάριο να μην ξεκινήσουμε καθόλου»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο radioevros έδωσε απαντήσεις σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Ο ίδιος επισήμανε πως ανυπομονεί για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους αλλά πρόσθεσε πως προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

«Η ΕΠΣ έχει βρει τον τρόπο που θα αρχίσουν, θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα σε περίπτωση που δοθεί θετική εισήγηση από το κράτος. Μάλιστα, είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για πρωταθλήματα ενός γύρου», αποκαλύπτει ο Χατζημαρινακης.

Μάλιστα, ανέλυσε το σχέδιο που έχουν ετοιμάσει οι συνεργατες του ως το καλύτερο δυνατό σενάριο λέγοντας πως αν ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα τέλη Ιανουαρίου και αντίστοιχα οι αγώνες στα τέλη Φεβρουαρίου, προσθέτοντας αγώνες μία –δύο Τετάρτες, ως τα μέσα Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα.

Στην ερώτηση για το πως σκοπεύουν να προχωρήσουν αν χρειαστεί τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν με την διεξαγωγή ενός γύρου, απάντησε πως θα γίνει μία κλήρωση έτσι ώστε να γίνουν μονοί αγώνες σε ουδέτερες έδρες.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι «είναι υπαρκτό το σενάριο να μην ξεκινήσουμε καθόλου». Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου τόνισε όλα εξαρτώνται από την εντολή που θα δοθεί από την ΕΠΟ», αλλά ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση τα τρέχοντα πρωταθλήματα δεν θα συνεχιστούν την σεζόν 2021-2022 και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος, ο Παντελής Χατζημαρηνάκης ανακοίνωσε πως η συνέχιση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου της τρέχουσας σεζόν εξαρτάται από το αν και πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα και διευκρίνισε πως αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημέρες θα αξιολογηθεί τότε η κατάσταση.