Προετοιμάσια με φόντο την πρεμιέρα στην Ξάνθη! Καθαρά όλα τα τεστ για Covid αλλά και 5 απουσίες

Με δεδομένο πλέον πως από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2 ο ΑΟΞ συνεχίζει την προετοιμάσια του ενόψει της πρεμιέρας στην Λάρισα.

Πέραν των απόντων λόγω τραυματισμού Βασίλεφ και Ίτσο, εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης ήταν οι Βόλτερς και Αλή Ερτορούλ που ακολουθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Πάτρικ Έμπερτ που προφυλάχθηκε· ενώ δεν πρόεκυψε κάποιο θετικό κρούσμα κορονοϊού από τα τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Παρασκευή (8/1).

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινούνται άπαντες στον ΑΟΞ που συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές προπονήσεις. Την Παρασκευή (8/1) πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και το Σάββατο στις πρωινές ασκήσεις της ομάδας το βάρος έπεσε στην τακτική μετά τις ασκήσεις ταχυδύναμης. 

Ο Ράντοσλαβ Βασίλεφ μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών), υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία από τον Dr. Γιώργο Γκοδόλια και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ενώ και ο Πολ Ίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος. Ο πρώτος θα παραμείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ ο τερματοφύλακας αναμένεται να απουσιάσει από 4 έως 6 εβδομάδες. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ράντι Βόλτερς και ο Αλή Ερτορούλ ενώ προφυλάχθηκε ο Πάτρικ Έμπερτ.»