Προσμονή για την πρεμιέρα από Παπαματθαιάκη: «Επιτέλους ξεκινάμε!»

Δηλώσεις στην αθλητική ιστοσελίδα της Κρήτης prismasport παραχώρησε ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο 47χρονος Κρητικός, έχοντας γνωστούς δεσμούς με την Κομοτηνή και την οικογένεια του Πανθρακικού, αλλά και της Ξάνθης στην οποία και διατέλεσε βοηθός την σεζόν 2012-2013 και την οποία πλέον θα βρει ως αντίπαλο στα γήπεδα της Super League 2, δεν έκρύψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο για να βρουν ρυθμό.

Αναλυτικά η δήλωση του εμπειρού τεχνικού:

«Επιτέλους μετά από εννέα μήνες σε επίσημο παιχνίδι, 4.5 μήνες προετοιμασίας, 130 προπονήσεις και 10 εβδομάδες χωρίς φιλικό, ξεκινάμε. Καλή αρχή σε όλους.

Προσωπική μου άποψη όλοι θα χρειαστούν τουλάχιστον 3, 4 παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Επιβαρυμένο πρόγραμμα στην αρχή και πιθανόν θα είναι η πρώτη φορά που κανείς προπονητής δεν θα ξέρει πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του τις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό το στοιχείο από μόνο του κάνει το ξεκίνημα του πρωταθλήματος συναρπαστικό.
Υγεία σε όλους».