Γ’ Εθνική: Παραμένει στο Κιλκίς αλλά θα συνεργαστεί με Βαζέχα η συνεργασία Παμπορίδη με Ασπρόπυργο

Παραμένει στο τιμ του Ασπροπύργου ο Εβρίτης στην καταγωγή Βασίλης Παμπορίδης, που διατηρεί ως βάση το Κιλκίς αυτήν την περίοδο έχοντας αναλάβει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει να αναλάβει την ευθύνη για την Βόρεια Ελλάδα αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Ερα Σπορ, εφόσον όλα πάνε καλά και η ομάδα ανέβει κατηγορία, δεν αποκλείεται να κατέβει στην Αθήνα για να αναλάβει άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή της ομάδας Κριστόφ Βαζέχα, πιθανότατα ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Ήδη οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές συνομιλίες και τηλεδιασκέψεις για το ρόστερ του συλλόγου. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως θα γίνει η επανένταξη των ποδοσφαιριστών στην ενεργό δράση, για αυτό και συνέστησε σε όλες τις ομάδες να φροντίσουν να έχουν συνεργασία με προπονητές φυσικής κατάστασης που να έχουν βγάλει τις σχολές της ΕΠΟ ή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Βασίλης Παμπορίδης ανέφερε ότι κατά την επιστημονική άποψή του θα πρέπει να δοθεί χρονικό περιθώριο έξι εβδομάδων στις ομάδες να κάνουν μια νέα δεύτερη προετοιμασία, μετά από εκείνην του καλοκαιριού, από την στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως για ομαδικές προπονήσεις.