Με new entry τον Κωνσταντίνο Γεωργούλα στις εκλογές της Super League η ΠΑΕ Ξάνθη

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη σε ΔΣ της Super League έκανε στο κρίσιμο της εκλογής Μπουτσικάρη το νέο μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου Κωνσταντίνος Γεωργούλας.

Με εμφανή σχετική αμηχανία για αυτήν την πρωτιά, εμφανίστηκε ενώπιον των… θηρίων και γενικά κέρδισε την συμπάθεια των παρευρισκομενων. Συστήθηκε ως έμπορος αυτοκινήτων στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και τους κέρδισε με την ευγένειά του και το νεαρό της ηλικίας του.

Συνήθως την Ξάνθη σε τέτοιες διαδικασίες την εκπροσωπούσε ο προεδρος και διευθυνων σύμβουλος Άρης Πιαλόγλου και εναλλακτικά ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στράτος, που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Λίγκας. Στο ΔΣ της Παρασκευής δεν εμφανίστηκε κανείς από τους δύο αλλά ο μόλις 31 ετών Γεωργούλας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, «ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Αποφοίτησε από Αμερικάνικο Κολλέγιο των Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο τομέα διοίκησης επιχειρήσεων. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2013 στο χώρο των αυτοκινήτων».

Ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας συνδέεται με οικογενειακή σχέση με τον Χρήστο Πανόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία για την αναβολή των εκλογών που ζήτησε ο Ολυμπιακός ψήφισε κατά και μετά την απόρριψη του συγκεκριμένου αιτήματος, ψήφισε τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη για νέο πρόεδρο της Λίγκας.

Στο περισσότερο τυπικό θέμα του ορισμού των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος που επίσης ήταν θέμα του ΔΣ δεν εξέφρασε κάποα αντίθεση, παρά τον ορισμό του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο. «Ετσι κι αλλιώς όμως οι αποφάσεις είχαν ήδη ληφθεί και δεν είχε νόημα να σηκώσει σκόνη και ένταση για αυτό το θέμα στην πρεμιέρα του σε ΔΣ Λίγκας», σχολίασε παράγοντας στον οποίο τέθηκε το ερώτημα γιατί δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση του νεαρού εκπροσώπου της Ξάνθης ενώπιον του ΔΣ της Λίγκας.