ΕΠΣ Θράκης: Συμφώνησε με τον 16χρονο ταλαντούχο Παύλο Σμάλη ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη.

Πρόκειται για μια σπουδαία απόκτηση ενός παιδιού με προοπτικές, που έχει θέσει από νωρίς υψηλά τον πήχη. Αγωνίζεται στην θέση του αμυτικού μέσου, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μεσούνης και έπειτα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Κοσμίου και μέχρι πέρυσι στον Ορφεά Ξυλαγανής, παίρνοντας σε νεαρή ηλικία σπουδαίες παραστάσεις.

Μάλιστα, είναι ένας από τους υποψηφίους του διαγωνισμού του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην κατηγορία των μέσων.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 16χρονου Παύλου Σμάλη. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, γεννημένος το 2004, ζει για το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με αυτό από την Β΄ Δημοτικού αγωνιζόμενος αρχικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεσούνη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στην συνέχεια πήρε παραστάσεις παρά την μικρή του ηλικία τόσο στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Β΄ ΕΠΣ Θράκης) όσο και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται πέρυσι αλλά και τον Ορφέα Ξυλαγανής, με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την σεζόν 2019/20. Του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν γεμάτη υγεία και διάθεση για σκληρή δουλειά αγωνιζόμενος με την φανέλα με τον πυρσό στο στήθος.» #panthrax#family#united_we_stand#united_we_can#welcome_paulos