Ξέσπασμα του βουλευτή Ζεϊμπέκ κόντρα στη «γραμμή» Πανόπουλου: «Θα αντισταθούμε για την ΑΟΞάρα μας! Μόνη χαμένη μάχη αυτή που δεν δόθηκε»

Την αντίθεσή του με την επιθυμία του μεγαλομετόχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου και της διοίκησης για να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι εξέφρασε ανοιχτά ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, μιλώντας στην πίτα του ΑΟΞ.

Όπως είπε, διαφωνεί με αυτήν την άποψη και δήλωσε ότι όλοι θα πρέπει «να αντισταθούμε» γιατί η ΑΟΞάρα, όπως δύο φορές την αποκάλεσε, αποτελεί κεκτημένο για τον τόπο. Πρόσθεσε ότι η μόνη χαμένη μάχη είναι η μάχη που δεν δόθηκε.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ:

Ολοι είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά γιατί προπαντός η ΑΟΞάρα μας είναι της πόλης μας. Εμείς μεγαλώσαμε πηγαίνοντας στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ήταν ένα όραμα για εμάς να παίξει η ομάδα στην Α’ Εθνική και πάνω από 30 χρόνια αξιοπρεπώς είμαστε στην Α’ Εθνική. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο. Οχι με κάποιες αποφάσεις για κάποια συμφέροντα κάποιων επιχειρηματιών.

Εμείς θα αντισταθούμε. Μπορεί η διοίκηση να λέει ότι δεν χρειάζεται, αλλά εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται. Η χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη που δεν έχει δοθεί. Εμείς θα την δώσουμε την μάχη γιατι η ομάδα είναι του Νομού μας και για κάποια συμφέροντα. Δεν θα πάνε χαμένες αυτές οι προσπάθειες των παιδιών μας και τα όνειρά τους να παίξουν στην πρώτη ομάδα στην Α’ Εθνική. Ο τόπος δεν μπορεί να χάσει αυτό το κεκτημένο που με τόσους κόπους το αποκτήσαμε.

Δεν είναι οριστική η απόφαση. Υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός. Βεβαίως σεβόμαστε την Δικαιοσύνη αλλά οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να πείθουν και αυτή η απόφαση δεν μας έχει πείσει. Πρόεδρε, είμαστε μαζί σας, αυτή τη μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί. Για την ΑΟΞάρα μας.