Ξεσπάει ο δήμαρχος Ξάνθης: «Γελοία η απόφαση! Από την Καβύλη Ορεστιάδας μέχρι τη Βουλή θα γίνουμε δυο φορές βουβάλια»

Ξέσπασε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στην κοπή πίτας του ΑΟΞ αλλά παράλληλα έδειξε αισιοδοξία ότι η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Πρόσθεσε ότι η υπόθεση του ΑΟΞ δεν είναι υπόθεση μόνο της Ξάνθης αλλά όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. «Δεν πρόκειται ποτέ αυτή η ομάδα να φύγει από τα χέρια μας», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ξάνθης.

Αναλυτικά, μέρος της ομιλίας του στην πίτα της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Το χω ει πολλές φορές. Ας μαλώνουν τα βουβάλια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και να νομίζουν ότι εμείς είμαστε βατράχια. Εμείς θα γίνουμε δυο φορές βουβάλια. Δεν μπορούν να βγάζουν τέτοιες γελοίες αποφάσεις εις βάρος μιας ομάδας που βρέθηκαν δυο επιχειρηματίες και θυσίασαν πολλά πράγματα για να την κρατήσουν τόσο ψηλά στην Α’ Εθνική. Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς από τα κέντρα διοίκησης της Αθήνας όπου παίζονται συμφέροντα, να προσπαθήσουν να μας ρίξουν την ψυχολογία. Από την Καβύλη της Ορεστιάδας μέχρι την Βουλή, θα καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με όλους εμάς. Όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος, θα είμαστε ενωμένοι. Αυτή η ομάδα δεν είναι μόνο της Ξάνθης αλλά όλη η ΑΜ-Θ. Έχει τόσα παιδιά και πολλά άλλα που αναδεικνύονται μέσα από αυτήν την ομάδα. Αν πιστεύουν αυτοί ότι με αυτές τις ίντριγκες που παίζουν εις βάρος μας, θα περάσουν, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Νομίζω ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε και την ελάχιστη κακή τους συμφεροντολογική διάθεση. Θα είμαστε όλοι μαζί. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, την διοίκηση και τον πρόεδρο. Δεν είστε μόνοι. Δεν πρόκειται ποτέ αυτή η ομάδα να φύγει από τα χέρια μας.