Μην ξεχάσετε! Κάντε τις προβλέψεις σας στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game! Διασκεδάζουμε στο Μουντιάλ, κερδίζετε και δώρα!!!

 

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν απομείνει για το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ρωσία και την Σαουδική Αραβία και όσοι μετέχετε στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game και δεν έχετε ακόμα κάνει την πρόβλεψή σας, σπεύσατε να την κάνετε άμεσα και σε κάθε περίπτωση πριν την σέντρα.

Όσοι όμως δεν έχετε λάβει ακόμα μέρος στο  ThrakiSportS World Cup Prediction Game, σπεύσατε να κάνετε άμεσα εγγραφή για να μην μείνετε πίσω στο παιχνίδι. Φέτος το ThrakiSportS πρωτοπορεί και σας καλεί να ζήσουμε όλοι μαζί το Μουντιάλ με ξεχωριστό τρόπο. Ο καθένας που συμμετέχει κάνει τις προβλέψεις του για κάθε ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανάλογα με τις σωστές του απαντήσεις, βαθμολογείται και έτσι «κοντράρεται» με τους υπόλοιπους παίκτες και αναγνώστες του ThrakiSportS.

Ήδη ξεπερνούν τους 150 οι αναγνώστες και φίλοι του ThrakiSportS που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και ιδιαίτερη είναι η χαρά μας που ανάμεσα σε αυτούς είναι και αρκετά μεγάλα ονόματα από τον τοπικό αθλητισμό, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, το βόλεϊ, τον στίβο, την κολύμβηση, οι οποίοι θέλησαν να λάβουν μέρος στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι προβλέψεων. Εγγραφές βεβαίως θα γίνονται δεκτές και μετά το πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας, απλά όσοι αργήσουν να μπουν, θα χάσουν την ευκαιρία να κερδίσουν από τα παιχνίδια που θα έχουν προηγηθεί της εγγραφής τους βαθμούς.

Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη της μιας ή της άλλης ομάδας ή ισοπαλία) θα κερδίζετε έναν πόντο. Όταν πέραν αυτού, προσεγγίζετε και το σκορ (δηλαδή απέχει ένα ή το πολύ δυο γκολ διαφορά στις ισοπαλίες), τότε θα παίρνετε εξτρά μισό πόντο, δηλαδή ενάμισι. Για κάθε ακριβές σκορ, θα κερδίζετε δύο επιπλέον, άρα συνολικά τρεις. Οι βαθμοί σας μετά από κάθε ματς θα προστίθενται στην συγκομιδή σας ανάλογα με την πρόβλεψή σας και αυτόματα βάσει της εφαρμογής  θα υπάρχει μετά από κάθε ματς η νέα βαθμολογία στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game. Η οποία φυσικά θα αλλάζει μετά από κάθε αγώνα, μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα είναι ο μεγάλος νικητής. Και το ThrakiSportS έχει εξασφαλίσει από γνωστές εταιρείες ορισμένα δωράκια. Ο πρώτος των πρώτων, όπως έχει ανακοινωθεί, θα κερδίσει ένα tablet – navigator από την MLS. Επιπλέον, ο πρώτος των πρώτων θα κερδίσει και ένα επίσημο άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσει αλλά και ένα επίσημο ταμπλό της Relkon Sport με όλες τις τρισδιάστατες φιγούρες των ομάδων που μετέχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που επίσης θα μπορεί έτσι να το συμπληρώσει χωρίς κανένα κόστος. Από ένα άλμπουμ της Panini ή ένα ταμπλό της Relkon θα κερδίσουν και οι επόμενοι τέσσερις της τελικής βαθμολογίας (συνολικά πέντε), με τους δύο πρώτους να έχουν δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στα δύο αυτά δώρα. Επιπλέον το ThrakiSportS ετοιμάζει αντίστοιχα συμβολικά δώρα για τους επιμέρους πρωτοπόρους, μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, της 2ης αγωνιστικής και της 3ης αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι στο παιχνίδι μπορεί να μπει και να διεκδικήσει με αξιώσεις δώρα ακόμα και κάποιος που δεν ξεκίνησε από την αρχή.

Εσείς καλείστε να κάνετε τις προβλέψεις σας για κάθε αγώνα χωριστά. Μπορείτε να τις κάνετε όλες από τώρα ή μέχρι και λίγο πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Μόλις κλειδώσετε την πρόβλεψή σας, σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τις προβλέψεις και των άλλων συμμετεχόντων. Αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε πρόβλεψη.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις», ετοιμάζουμε και μερικά συμβολικά δωράκια.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ