ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Καβάλας, ανέλαβε νέα διοίκηση μετά την ήττα από τον Λεύκιππο! Όλα τα ονόματα

 

Ο Αστέρας Καβάλας έφτασε μέχρι τον τελικό του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά ηττήθηκε σε αυτόν από τον Λεύκιππο Ξάνθης. Αμέσως μετά παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Μιχάλης Παράσχου, αναφέροντας ότι είναι κάθετα αντίθετος με συμπεριφορές και ενέργειες που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του και τον προσανατολισμό του συλλόγου.

Λίγες μέρες μετά στην σελίδα της ομάδας στο facebook γνωστοποιήθηκε η παραίτηση Πράσχου συνολικά από το ΔΣ. «Ο Αστέρας τιμά την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν αφού παραμένει μέλος του συλλόγου και σίγουρα θα συναντηθούμε στα γήπεδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να παλεύουμε για τη νίκη της ομάδας μας», ανέφερε ανακοίνωση που υπέγραψαν ο γραμματέας και ο α’ αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Παράλληλα,  μετά τις τελευταίες εξελίξεις εφαρμόζοντας αυτά που προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου κάλεσαν όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Αστέρα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση  για την εκλογή νέας διοίκησης. Αυτή πραγατοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και πλέον το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Καβάλας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Γιαμουρίδης
Α’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Πανακούλιας
Β’ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Μακαρατζής
Γενικός Γραμματέας:  Βασίλης Νικολαΐδης
Ειδικός Γραμματέας:  Αναστάσιος Ακιόζογλου
Α’ Ταμίας:  Μιχάλης Βαρνάς
Β’ Ταμίας:  Κατερίνα Φλωράκη
Γ’ Ταμίας:  Θεόφραστος Αυγερινός
Μέλος:  Παύλος Βρεττός
Αναπληρωματικά Μέλη:  Μάκης Σταμπουλίδης, Αγγελική Παλτόγλου