Γ’ Εθνική: Ενδιαφέρον για Μίλλερ και Μαυράκη από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας και της Κύπρου

 

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων Γ’ Εθνικής αλλά και της Κύπρου εχουν προσελκύσει οι Κύπριοι της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Άγγελος Μαυράκης και Στέφανος Μίλλερ.

Οι δυο Κυπριοι σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS βρίσκονται στο μικροσκόπιο ομάδων της Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ξάνθης και Καβάλας και φυσικά της ΕΠΣ Θράκης, αφού λόγω σπουδών το ενδιαφέρον ομάδας της Β’ Κύπρου δύσκολα να προχωρήσει.

Ο 24χρονος Μαυράκης που αγωνίζεται ως εξτρεμ και φορ, κατάγεται από την Πάφο και ξεκίνησε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου όπου αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική και συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου στην ομάδα της Πάφου. Ακολούθησαν οι Ακρίτας Χλώρακα και ο Αστερας Αιγέιρου στην πρωτη του χρονια στην Κομοτηνή ως φοιτητής. Επιστροφή Κύπρο και οι Ερήμη, ΕΝΑΔ Πολεως Χρυσοχους και για 1,5 χρόνο η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου φλέτος είχε 4 τερματα στην Γ’ εθνική. Ο Μαυράκης είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου από εθνική Κ15 μέχρι την ελπίδων.

Ο 21χρονος αμυντικός Στέφανος Μίλλερ διακρίθηκε από την πρωτη στιγμή στην άμυνα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου παίρνοντας θέση βασικού αν και καινούριος στην ομάδα και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάφου και συνέχισε  στην Α’ ομάδα παίρνοντας συμμετοχές και στην Α’ Εθνική της Κύπρου, ενώ για ένα χρόνο έκανε και το «αγροτικό» του, φεύγοντας ως δανεικός την περσινή σεζόν στον Ακρίτα Χλώρακα.

Πιθανώς τις επόμενες ημέρες τα δυο φιλαρακια από την Πάφο θα αποφασισουν που θα συνεχίσουν για την νέα σεζόν.