17 μετάλλια για τους Εβρίτες στους Βαλκανικούς Αγώνες Κλειστού Στίβου Βετεράνων της Κωνσταντινούπολης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, στην Κωνσταντινούπολη οι βαλκανικοί αγώνες κλειστού στίβου βετεράνων. Ο σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου Αλεξανδρούπολης, πρωτοπόρος σε συμμετοχές όπως πάντα, συμμετείχε με 14 αθλητές όλων των ηλικιών και επτά από αυτούς κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια, 8 χρυσά, 5 αργυρά και 4 χάλκινα.

«Η εμφάνιση καθώς και η συγκομιδή μεταλλίων των αθλητών του συνδέσμου ήταν όπως σε όλους του Βαλκανικούς αγώνες κλειστού και ανοικτού στίβου εξαιρετική», όπως σημειώνει η εφημερίδα Γνώμη. Προσθέτει ότι «πρέπει να τονιστεί ότι το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό με ανάλογες επιδόσεις».

«Ο σύνδεσμος εδώ και αρκετά χρόνια είναι πρότυπο αθλητικού σωματείου βετεράνων αθλητών στίβου, και λειτουργεί σαν μια αθλητική οικογένεια, δίνοντας το παρόν σε όλους τους αγώνες, Πανελλήνιους και Βαλκανικούς, με πολλούς αθλητές», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι οι Πανελλήνιοι αγώνες βετεράνων στίβου που θα γίνουν στην Καρδίτσα στις 15 και 16 Ιουνίου 2019. Να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος της πόλης είναι ο μόνος που μπορεί να διοργανώνει στην Ελλάδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων βετεράνων αθλητών στίβου για άνδρες και γυναίκες (δεκαθλο ανδρών, επταθλο γυναικών, πενταθλο ανδρων και γυναικών και πενταθλο ρίψεων) προβάλλοντας και διαφημίζοντας την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στα οκτώ χρόνια ζωής, ο σύνδεσμος έχει διοργανώσει δύο πανελλήνιους αγώνες βετεράνων στίβου, με τον δεύτερο τον Ιούνιο του 2018, ενώ σ αυτά τα οκτώ χρόνια έχει κατακτήσει 211 μετάλλια σε βαλκανικούς αγώνες.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια στους Βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης είναι οι εξής

ΧΑΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατηγ. Ανδρών 60
Πρώτος στο τριπλούν, Πρώτος στο μήκος, Δεύτερος στα 60 μέτρα
Πρώτος στην σκυτάλη 4Χ200 με νέο βαλκανικό ρεκόρ

ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κατηγ. ανδρων 70
πρώτος στο τριπλούν

ΓΙΑΛΑΜΑΤΖΗΣ κατηγ. Ανδρών 80
Πρωτος στα 400 μέτρα, Τρίτος στα 200 μέτρα
Πρώτος στην σκυτάλη 4Χ200 μέτρα 75 συν.

ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ κατηγ. Ανδρων 65
Τρίτος στα 3 χιλιομετρα βαδην

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ κατηγ.γυναικ. 50
Τρίτη στα 60 μέτρα εμπόδια, Τρίτη στη σφαίρα, Δεύτερη στην σκυτάλη 4Χ200

ΜΠΑΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ κατηγ.γυναικών 60
Πρώτη στη σφαίρα, Δεύτερη στο μήκος, Δεύτερη στο ύψος

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κατηγ. Γυναικών 65
Δεύτερη στη σφαίρα