Μεικτές Ομάδες: Οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας Νέων του Έβρου και τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Σημαντικη νίκη και την πρόκριση στα πέναλτι πήρε η ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας με 3-2 (κανονικός αγώνας 1-1) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ετσι θα αντιμετωπίσει καποιων εκ των ΕΠΣ Λάρισας, Σερρών, Αρτας, Κοζάνης, Αργολίδας, Εύβοιας, Αχαϊας που πέρασαν μέσω αγώνων στους 16 αλλα και των ΕΠΣ Ηρακλείου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Αθηνών Δυτικής Αττικής, Ρεθύμνης και Χανίων που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα.

Την Πέμπτη (7/3) θα διεξαχθεί ο αγώνας ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας. Για την ακρίβεια βέβαια, επειδή υπάρχουν και γεωγραφικά κριτήρια, Σέρρες, Κοζάνη, Λάρισα και Εύβοια έχουν περισσότερες πιθανότητες εφόσον διατηρηθεί ο διαχωρισμός σε βόρειο και νότιο όμιλο, αλλά υπάρχει δυνατότητα να μην τηρηθούν γεωγραφικά κριτήρια από αυτήν την φάση και μέχρι τον τελικό.

«Οι δεκαέξι (16) ομάδες που θα προκύψουν στην 3η Φάση, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς & Νότος), εφόσον αυτό είναι εφικτό, άλλως θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τετάρτης:
ΕΠΣ Εβρου – ΕΠΣ Ηπείρου 1-1 (στα πέναλτι 3-2)
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Κέρκυρας 1-0
ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1 (στα πέναλτι 4-3)
EΠΣ Αρτας – ΕΠΣ Πιερίας 0-0 (στα πέναλτι 4-3)
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Καρδίτσας 2-0
ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Αργολίδας 1-1 (στα πέναλτι 2-3)
ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Βοιωτίας 2-0 και
ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Φθιώτιδας 4-1.