LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ΔΑΣ Κομοτηνής την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Skoda Ξάνθη με την αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

Καλημέρα. Την επομένη μιας μεγάλης τραγωδίας που έχει αφήσει βαριά την σκιά της σε όλη την Ευρώπη μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, είμαστε μαζί για να παρακολουθήσουμε live την εξέλιξη στο φιλικό αυτό Ελ Θράκικο.

Ωρα 11:09  Η αναμέτρηση Πανθρακικού – Ξάνθης έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να ξεκινήσει στις… 11.30 το πρωί, καθώς μετά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θέλουν να πάνε να δουν την Λάρισα, επόμενη αντίπαλο της Ξάνθης στο κύπελλο, που αγωνίζεται κανονικά για την Football League.

Ωρα 11:15  Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκράνας της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Βασιλόπουλο της ΕΠΣ Έβρου και Σαμουρκασίδη της ΕΠΣ Θράκης. Τέταρτος Κακουλίδης Θράκης.

 width=Ωρα 11:19  Πάμε να δούμε την σύνθεση του Πανθρακικού. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κατεβάζει τους Αθανασιάδης, Zδράβος, Χρήστου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Χασομέρης, Νικόλτσης.

Ωρα 11:23  Πάμε να δούμε και τους έντεκα που επέλεξε ο Λουτσέσκου. Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Γουάλας, Ελτον, Νιέτο, Τόμιτς, Φάρκας, Κρίστοφερ, Λισγάρας, Ράνος.

Ωρα 11:27  Μεταξύ συγγενών και φίλων η αναμέτρηση, με την ώρα που επελέγη να διεξαχθεί, περισσότερο όπως αντιλαμβάνεστε προπονητικού χαρακτήρα.

Ωρα 11:31  Πάμε για το ξεκίνημα

1′ Εναρξη του αγώνα

10′  Απολύτως καμία φάση μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης

15′  Διαρκώς έρχεται κόσμος, αλλά ζήτημα είναι να ξεπερνά τα 100 άτομα αυτή τη στιγμή

17′ Οι πιο πολλοί συζητούν τα όσα συμβαίνουν από χθες στο Παρίσι παρά τα όσα βλέπουν στο γήπεδο, που δεν είναι και σπουδαία μέχρι στιγμής

23′  Φτάσαμε και περάσαμε τα μισά του πρώτου μέρους αλλά δεν υπάρχει φάση ούτε για δείγμα σε αυτό το διάστημα.

26′  Πρέπει να ξεπερνούν τους 100 και να πλησιάζουν πλέον τους 150 οι φίλαθλοι στο ΔΑΚ Κομοτηνής που άφησαν τις καφετέριες και ήρθαν στο γήπεδο αυτήν την πρωινή ώρα

28′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς για τον Πανθρακικό, φοβερό σουτ από Μεχία, μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος

30′  Ευκαιρία για την Ξάνθη, αλλά προ του Ρανου ο Μελίσσης σώζει, διώχνοντας την μπάλα

40′  Γκολ για την Skoda Ξάνθη. Ωραίος επιθετικός συνδυασμός για τους φιλοξενούμενος με τον Ράνο να πασάρει στον Νιέτο και αυτόν να σκοράρει. Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-1

42′ Ευκαιρία για Πανθρακικό με τον Νικόλτση, ανακόπτει ο Μπαξεβανίδης που δείχνει πάντως να έχει ψιλοτραυματιστεί στην προσπάθειά του αυτή

45+1′ Γκολ για την Skoda Ξάνθη. Εκτέλεσε στις καθυστερήσεις κόρνερ ο Ράνος, αναμπουμπούλα στην άμυνα, κοντινό πλασέ ο Γουάλας και Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-2

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-2

46′  Δυο αλλαγές για την Ξάνθη, βγήκε ο τερματοφύλακας Ζαρόπουλος και μπήκε ο Γκαραβέλης και βγήκε ο Γουάλας και μπήκε ο Ζαραδούκας. Στον Πανθρακικό συνεχίζουν μόνο δύο από την αρχική ενδεκάδα, οι Σέτι και Μπουγαΐδης. Οι άλλοι εννιά βγήκαν και μπήκαν οι Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά (αρχηγός πλέον ενώ στο πρώτο ήταν ο Μελίσσης), Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου, Παπαχρήστος.

50′  Προσπαθούν να βρουν βήματα οι του Πανθρακικού, ενώ έχει αυξηθεί στους 300 φιλάθλους ο κόσμος στην εξέδρα καθώς διαρκώς έρχεται κόσμος όσο περνά η ώρα.

57′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκόρερ ο Μπουγαΐδης με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη. Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 1-2

60′ Δύο αλλαγές για τον Πανθρακικό με  τους Σερφά και Ψάλτη να περνούν στο γήπεδο αντί των Σέτι και Μπουγαίδη.

64′ Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό με τον Μπαϊκαρά να εκτελεί φάουλ και τον Γκαραβέλη να διώχνει δύσκολα.

65′  Αλλαγή για την Skoda Ξάνθη με τον Πέτρο Ορφανίδη να περνά στο παιχνίδι του Δήμου Μπαξεβανίδη.

68′  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Μουδούρογλου, έδιωξε ο τερματοφύλακας

78′  Ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Ορφανίδη, αλλά διώχνει ο Πασχαλάκης

85′  Εχουν γίνει μερικές ακόμα αλλαγές, αλλά πλέον έχουμε λίγο χάσει το μέτρημα

87′  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Ποτουρίδη, αλλά έδιωξαν οι Ξανθιώτες.

90′  Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πάντα προηγείται η Ξάνθη.

90+2′  Λήξη στον φιλικό αγώνα του ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 1-2