ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωση του Απόλλων Ξάνθης για όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με το Μαγικό!

Θέση πήρε η ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, και στους παράγοντες που οδήγησαν στον αποκλεισμό της ομάδας του απο την συνέχεια του θεσμού, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Απόλλων διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία του αγώνα αλλά και για την 40λεπτη καθυστέρηση έναρξης της παράτασης, για να φτάσει στο γήπεδο η αστυνομία χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Ξάνθης:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ,για την πολύ καλή εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγικού.Δυστυχώςδεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση ,καθώς κάποιοι έκριναν ότι εδώ έπρεπε να σταματήσουμε.Δεν συνέτρεξε κανένας λόγος που να απαιτούσε τη παρουσία Αστυνομικής Δύναμης για τη διεξαγωγή της παράτασης εκτός από την ”αναγκαιότητα΄΄ της καθυστέρησης  των 40 λεπτών που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εξυπηρετούσε την ομάδα μας!!Αντιθέτως,όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ΠΩΣ οδηγήθηκε ο αγώνας στην παράταση.Η ήττα δεν είναι ντροπή… η ΑΔΙΚΙΑ όμως ΕΙΝΑΙ!! Καλή συνέχεια στον Αστέρα Μαγικού.          ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ”