Η πρώτη δήλωση από τον Εθνικό που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει θέμα με τον Άντριτς

Μπορεί από το επίσημο ΤΑΑ Εθνικός να κρατούν κλειστά τα στόματα αναφορικά με την φημολογούμενη μεταγραφή του Λέο Άντριτς στην ελβετική Λουγκάνο, ωστόσο από έναν βασικό παίκτη της ομάδας ήρθε η επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει μόνο καπνός αλλά και φωτιά.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Μηλίκα (Ράδιο Έβρος) αν στο φιλικό ΑΟΟ-Εθνικού την Τετάρτη ο Σάκης Μουστακίδης προχώρησε σε πολλές αλλαγές για να κρατήσει κλειστά χαρτιά ενόψει του μεταξύ των δύο ομάδων επίσημου αγώνα για το Λιγκ Καπ, ο λίμπερο του Εθνικού Άκης Δαρίδης απάντησε:

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο ζήτημα, λίγο πολύ τα ρόστερ τα ξέρουμε. Εμείς έχουμε ένα πρόβλημα στον διαγώνιο, από εκεί και πέρα θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι το κρυφό μας χαρτί”. Δεδομένου ότι ο διαγώνιος της ομάδας ήταν ο Άντριτς, γίνεται αντιληπτό ότι παρά την επίσημη άγνοια από τους διοικούντες, θέμα υπάρχει και παραϋπάρχει και οι παίκτες αναμένουν τις επόμενες μέρες την επίλυσή του.

Κατά τα άλλα, ο Άκης Δαρίδης τόνισε σε σχέση με την φιλική αναμέτρηση ΑΟΟ-Εθνικού: “Υπάρχει κούραση και από τις δύο ομάδες, για αυτό δεν έγινε καλό ποιοτικά παιχνίδι. Υπήρχε όμως μεγάλη προσπάθεια και από τους δύο, οι της Ορεστιάδας έπαιξαν καλύτερα σε κρίσιμα σημεία και έτσι ήρθε η νίκη. Δεν μετράνε όμως τόσο τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδλα, σε αυτά κοιτάμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και αυτό κάνουμε και εμείς”.