Στον όμιλο της Ασπίδας Ξάνθης στην Α2 Ανδρών (και) ο Αρίων Πτολεμαΐδας

Μπορεί στα μπαράζ ανόδου να μην τα κατάφερε να ανέβει στην Α2 Κατηγορία Χάντμπολ Ανδρών,  στα οποία ως γνωστόν συμμετείχε και η Ασπίδα Ξάνθης, αλλά οι αποχωρήσεις άλλων ομάδων έδωσαν το δικαίωμα στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας να αγωνιστεί τη νέα χρονιά εκεί και να αποτελέσει αντίπαλο των Θρακιωτών.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα με το Δημήτρη Πασιαλή στο τιμόνι. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες χορηγίες ώστε να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία.

Ως γνωστόν, από τον σύλλογο έχει αποχωρήσει ο Κόλλιας που είναι φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Ασπίδα Ξάνθης. Ο Αρίων Πτολεμαΐδας θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου τον Πρωτέα Άρτας και μια εβδομάδα μετά θα έρθει στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη, όλες οι ομάδες που έπαιξαν μπαράζ στην Θεσσαλονίκη (Άρης, Ασπίδα, Αρίων Πτολεμαΐδας, Δίας Πολίχνης) ανεβαίνουν τελικά στην Α2 Κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι τελικά δεν είχαν και…. πολύ νόημα τα αποτελέσματά τους και η όλη διαδικασία υποβολής εξόδων από τις ομάδες.