Επιβεβαίωση: Νέα ονομασία για τον ιστορικό ΑΟ Ορεστιάδας με προσθήκη του κεντρικού χορηγού σε αυτήν

Λίγο πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS για επικείμενη αλλαγή ονόματος στον ιστορικό ΑΟΟ με την προσθήκη ενός εκ των βασικών χορηγών της ομάδας μετά το “Ορεστιάδα” (μπορείτε να θυμηθείτε κάνοντας ένα κλικ ΕΔΩ), ήρθε η επιβεβαίωση.

Την έναρξη της συνεργασίας της ως μέγας χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοίνωσε και επίσημα η Agrotech S.A. μέσω της John Deere, η οποία πλέον μπαίνει και στο όνομα του ιστορικού συλλόγου που θα ονομάζεται ΑΟ Ορεστιάδας John Deere.

Η Agrotech S.A. δείχνει να βαδίζει στα… βήματα της άλλοτε κραταιάς Diana Ορεστιάδα, αφού μετά από 3 χρόνια σταθερής και εξαιρετικής συνεργασίας της με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, η γνωστή αμερικάνικη αντιπροσωπία γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών John Deere συμφώνησε με τους «πράσινους» και για τη φετινή χρονιά ανακοινώνοντας τη νέα της χορηγία.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας έγινε με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Agrotech S.A. η οποία και αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη της για τους «πράσινους» συνδέοντας το όνομά της με την ομάδα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και απο τον ΑΟΟ.

Η ανακοίνωση της Agrotech στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook.

«H Agrotech S.A., Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών μηχανημάτων & ανταλλακτικών John Deere στην Ελλάδα και την Κύπρο, εκφράζοντας τον κοινωνικό της χαρακτήρα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την οικονομική στήριξή της προς τον «Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας» και συγκεκριμένα την ομάδα βόλεϊ Ανδρών Α1 κατηγορίας πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η ομάδα βόλεϊ ως κίνηση ευχαριστίας ονόμασε την ομάδα Α.Ο. Ορεστιάδας JOHN DEERE .

Με αυτή την χορηγία η εταιρεία Μποζατζίδης-Μητσιολίδης συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ Ανδρών για νέες επιτυχίες και διακρίσεις.

Nα σημειωθεί ότι η εταιρεία Agrotech S.A. έχει στηρίξει την ομάδα σε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους από την στιγμή της ίδρυσης της το 2012».