Μία καθαρή νίκη και μία ήττα στα πέναλτι για την Εθνική Μπιτς Χαντμπολ των τριών Εβριτών στην Πεσκάρα

Μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Παράκτιων Αθλημάτων η Εθνική Μπιτς Χάντμπολ των τριών Εβριτών, το οποίο διεξάγεται στην Πεσκάρα της Ιταλίας, ωστόσο αργά το βράδυ δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια.

Νωρίς το απόγευμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της Σλοβενίας, κερδίζοντας σχετικά εύκολα την πρώτη περίοδο με 18-10 και κάπως πιο δύσκολα την δεύτερη με 16-14. Από πλευράς των Beach Boys, της ομάδας δηλαδή των Κυκλώπων, ο Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου σημείωσε έξι γκολ και από δύο τέρματα οι Άκης Χαραλαμπίδης και Κώστας Θεοδώρου.

Στο βραδινό παιχνίδι ωστόσο, που ολοκληρώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, η Εθνική λύγισε στα πέναλτι από την Τυνησία με  2-1. Χάσαμε  καθαρά την πρώτη περίοδο με 21-8, ισοφαρίσαμε σε 1-1 κερδίζοντας την δεύτερη με 14-11 και τελικά ηττηθήκαμε στα σουτ-άουτ με 6-2. Πάλι πέτυχε τρία τέρματα ο Κοτσαμαρίκογλου και δύο ο Θεοδώρου.

Την Δευτέρα η Εθνική δίνει τα δύο επόμενα παιχνίδια στον όμιλο με Μάλτα (17:50 ώρα Ελλάδος) και Τουρκία (22:50 ώρα Ελλάδος). Και οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στο κεντρικό γήπεδο και ανάλογα με το πλασάρισμα, ακολουθούν τα κρίσιμα νοκ άουτ ματς την Τρίτη.