Σκέψεις για να… αλλάξει (και πάλι) όνομα ο ιστορικός ΑΟ Ορεστιάδας

Σοβαρή είναι η πιθανότητα ο ΑΟ Ορεστιάδας να αλλάξει όνομα από τη νέα σεζόν, στα πρότυπα του Orestiada Diana που είχε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν και μεσουρανούσε στο ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Αν και εκκρεμεί ακόμα η έκτακτη γενική συνέλευση και η ανάδειξη νέας διοίκησης σε Ερασιτέχνη και ΤΑΑ ΑΟΟ (οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη), έχουν γίνει ήδη οι σχετικές κινήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας την σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει προτείνει να αυξήσει την χορηγία του τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλύπτοντας περίπου το ένα έβδομο του ετήσιο προϋπολογισμού, υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα αλλάξει όνομα και θα προστεθεί στο “Ορεστιάδα” και το όνομα του χορηγού.

Την τελική απόφαση θα πρέπει φυσικά να την λάβει η νέα διοίκηση, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που προδικάζουν συμφωνία στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε. Ο χορηγός αφορά σε μεγάλη ξένη εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ που έχει ωστόσο ισχυρή αντιπροσωπία στην Ελλάδα και στενές σχέσεις με την πόλη του Βορείου Έβρου.