ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλάζει εικόνα ο ΑΟ Βιστωνίδας! Οι μικροί που… γίνονται «άντρες», οι αποχωρήσεις και η νέα διοίκηση

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τον Αθλητικό όμιλο Βιστωνίδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να δουλεύουν εντατικά ώστε στην πρώτη του συλλόγου στις 27 Ιουλίου ο ΑΟ Βιστωνίδας να είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με πολλές φιλοδοξίες.

Προπονητής φυσικά παραμένει για 6η χρονιά ο Νίκος Μαυρομάτης με τη φετινή χρονιά να διαφέρει απ’ όλες τις υπόλοιπες, μια και στην ομάδα της Φελώνης αποφάσισαν τη φετινή σαιζόν να βασιστούν καθαρά σε δικά τους παιδιά. Ήδη στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν από την Ακαδημία Βιστωνίδας, που την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε στην Β΄κατηγορία, 13παιδιά ενώ παρελθόν αποτελούν από τον σύλλογο 7 ποδοσφαιριστές τους οποίους οι διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Παρελθόν από τον ΑΟΒ αποτελούν οι Παρμακλής, Γιάννης Βασιλειάδης (Άρης Αβάτου), Σταύρος Βασιλειάδης (Κεραυνός Πέρνης), Κιαχίδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μπουρλόγλου και οι δύο πιτσιρικάδες Αγγελίδης και Τενεκές που θα συνεχίσουν στην Skoda Ξάνθη και τα τμήματα Κ20 και Κ17 αντίστοιχα.

Στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν οι Μανιάς, Τσεπνόγλου, Κοντογιαννίδης, Κιομουρτζής, Γάζελος, Πεντεζίδης, Ματζουράνης, Μαμαλίγκατζης, Ζυρινίδης, Ευφραιμίδης, Κουρού Ονούρ, Λυκίδης και ο Μάριος Ξενιτίδης. Οι 13νέοι της ομάδας ηλικίας απο 14 έως 16 ετών μαζί με τους εναπομείναντες συν δύο με τρείς ακόμη μεταγραφές που θα ολοκληρώσει η ομάδα θα αποτελέσουν την φετινή Βιστωνίδα που θα ξεκινήσει τις προπονήσεις τις στις 27 Ιουλίου.

Παράλληλα ξεκίνησαν έργα στο γήπεδο της Φελώνης, που αποτελεί κόσμημα για το Νομό Ξάνθης, με τους ιθύνοντες του ΑΟΒ να έχουν ξεκινήσει έργα στα βοηθητικά γήπεδα του συλλόγου, με τους διοικούντες της Βιστωνίδας να ευελπιστούν μέχρι τον Γενάρη να έχουν ολοκληρωθεί, συν ακόμη 3 γήπεδα που δημιουργούν στο γύρο χώρο κάνοντας ακόμη πιο ιδανικές τις συνθήκες τόσο για την πρώτη ομάδα όσο φυσικά και για τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου, με βάψιμο μέσα και έξω, βελτίωση των κερκίδων προσθέτοντας ακόμη περισσότερα καθίσματα αλλά και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Τέλος αλλαγές είχαμε και στο διοικητικό σκέλος του ΑΟΒ με τον Γιάννη Ανδρεάδη να παραμένει στην προεδρία του συλλόγου, ενώ αποχώρησαν από τους διοικητικούς τους θώκους τα δύο πρώην μέλη Αλής Τσαμούρ και Κούσης.

Η σύνθεση της διοίκησης του ΑΟΒ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Γιάννης Ανδρεάδης

Αντιπρόεδρος: Σίμος Σαρίδης

Γραμματέας: Μπάμπης Κούτρας

Ταμίας- Γενικός Αρχηγός: Λάκης Παπαδόπουλος

Μέλη: Ηλίας Πουτακίδης, Δημήτρης Ντόντης, Χαράλαμπος Δεμένικος