Οι δηλώσεις του Νεοκλή Λεμονίδη για το θρίαμβο του ΓΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μπορεί ακόμα να ταλαιπωρείται με το σπασμένο του χέρι, ωστόσο έπλεε σε πελάγη ευτυχίας το βράδυ της Κυριακής ο προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλής Λεμονίδης, μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Βόνιτσας στο μπαράζ. Ο κ. Λεμονίδης μίλησε αποκλειστικά στo ThrakiSportS για την μεγάλη νίκη. 

Σε ερώτηση αν περίμενε αυτη την μεγάλη έκταση της διαφοράς, μας εξέπληξε με την απάντησή του. Από το scouting της αντίπαλης ομάδας που είχαμε κάνει, είχαμε διαπιστώσει τις αδυναμίες της και θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν περίμενα αυτή τη μεγάλη νίκη και διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ήξερα ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά όφειλα να κρατήσω σε εγρήγορση τους παίκτες και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ άουτ, τελικός”, είπε. Ωστόσο, δικαιολόγησε και την ομάδα της Βόνιτσας λέγοντας οτι δεν έχουν παίξει επίσημους και φιλικούς αγώνες περίπου ένα μήνα, σε αντίθεση με την ομάδα του ΓΑΣ που μπόρεσε να προετοιμαστεί καλύτερα παίζοντας αγώνα πρωταθλήματος αργότερα, αλλά και δίνοντας το φιλικό με την Ασπίδα Ξάνθης την προηγούμενη εβδομάδα.

Τέλος σε ερώτησή μας έαν η νίκη αυτή θα έχει αντίκρισμα και θα φέρει την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία μας απάντησε πως κανείς δεν είναι σίγουρος. “Και πέρυσι κάποιες ομάδες δε μπόρεσαν να δηλώσουν συμμετοχή για οικονομικούς κυρίως λόγους. Μάλιστα, δεν ήταν μία και δύο. Συνολικά τέσσερις ομάδες δε πήραν μέρος στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Δεν ξέρω αν το ίδιο μπορεί να συμβεί και φέτος, το σίγουρο είναι πάντως ότι η Ομοσπονδία κάτι τέτοιο το θεωρεί πολύ πιθανό, αλλιώς δεν θα μας έβαζε να παίξουμε μπαράζ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και να περιμένουμε τις αποφάσεις, άγνωστο όμως πότε…”.