Η δευτεραθλήτρια ΜΕΝΤ πρωταθλήτρια στην Α2! Όσα έγιναν στην απονομή…

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μπορεί η ΜΕΝΤ να αναδείχθηκε δεύτερη στον τρίτο όμιλο της Α2 Κατηγορίας, πίσω από την Ορεστιάδα, αλλά τελικά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια όλης της Α2 Κατηγορίας, μετά τις εμφανίσεις της στα μπαράζ. ΜΕΝΤ και ΑΟΟ ανέβηκαν χέρι – χέρι στην Α1, αποδεικνύοντας και το άδικο του συστήματος, αφού αποδεικνύεται ότι οι δύο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας έπαιζαν στον ίδιο όμιλο!!!

 

Τα μετάλλια στους πρωταθλητές της ΜΕΝΤ, με την οποία ως γνωστόν αγωνίζεται και ο “δικός μας” Θόδωρος Μποζίδης, έδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής του 2ου ειδικού τουρνουά Νεκτάριος Χαλβατζής κι ο πρόεδρος της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης Παύλος Αναστασιάδης.

Τα χαμόγελα περίσσευαν βέβαια και στους παίκτες της Ορεστιάδας στους οποίους έδωσαν τα μετάλλια για τη δεύτερη θέση ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Μουζάς, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Δημήτρης Βαρσαμακίδης κι ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΟ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Παρόντες φυσικά στο γήπεδο όλοι οι υποψήφιοι των εκλογών της άλλης Κυριακής.

Τέλος τα μετάλλια στην ομάδα της Αργυρούπολης που κατέλαβε την 3η θέση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣ Θράκης Στράτος Μαρασλής και το μέλος της Αγωνόδικου Επιτροπής του 2ου ειδικού τουρνουά Κώστας Δούλιας.

«Θέλω να συγχαρώ εκ μέρους της ΕΟΠΕ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και κυρίως αυτές που συμμετείχαν στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου και κατόπιν στην ΜΕΝΤ και την Ορεστιάδα που εξασφάλισαν την άνοδο τους», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και συμπλήρωσε: «Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είδαμε αγώνες υψηλού επιπέδου κι ο πρωταθλητής της Α2 αναδείχθηκε μέσα από μια σειρά αγώνων μεταξύ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος».

Για την ιστορία, στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά ανόδου, αδιάφορο βαθμολογικά, η ΜΕΝΤ νίκησε το Κολέγιο με 3-1 σετ (25-22, 29-31, 20-25, 17-25) και με πέντε νίκες και μόλις μια ήττα, αυτήν από την Ορεστιάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση και την άνοδο μαζί με τον ΑΟΟ στην Volley League.