ΕΠΣ Ξάνθης: Τέλος εποχής στον (κυπελλούχο) Παύλο Μελά Κουτσού!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης  

–  Με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο ανακοινώθηκε η αποχώρηση του προέδρου Ανδρέα Γκλαβίνη και του αντιπροέδρου Νίκου Καμπερόπουλου από τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθη Παύλο Μελά Κουτσού κατά την διάρκεια του γλεντιού της ομάδας σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης.

Στο «Βίων» πραγματοποιήθηκε το γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Παύλο Μελά Κουτσού, με τον Νίκο Στογιαννίδη στο τραγούδι (τραγουδώντας μάλιστα και ένα τραγούδι αφιερωμένο την ομάδα του Κουτσού). Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα πανυγηρίκη αλλά και συγκινησιακά φορτισμένη ιδιαίτερα από την στιγμή που το μικρόφωνο πήρε ο Ανδρέας Γκλαβίνης και ανακοίνωσε την απόφαση του μετά από 10 απόλυτα επιτυχημένα χρόνια να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας του Κουτσού, μια δεκαετία με πολλές επιτυχίες, δύο κύπελλά αλλά το σημαντικότερο με τρομερό έργο πίσω του (γήπεδο, κερκίδες). Μαζί με τον Γκλαβίνη αποχωρεί από το Κουτσό και ο έτερος ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παύλου Μελά Νίκος Καμπερόπουλος, να και οι δύο δεν έκλεισαν την πόρτα στην ομάδα τονίζοντας πως όποτε χρειαστεί κάτι ο Πα΄ύλος Μελάς θα είναι πάντα εκεί.

Την συγκινησιακή φόρτιση φρόντισε να σπάσει ο ίδιος ο Γκλαβίνης φωνάζοντας μαζί με τους παίκτες το γνωστό σύνθημα του Κουτσού, αλλά και με το ζεϊμπέκικο του, φροντίζοντας ώστε όλοι να φύγουν από το γλέντι με χαρούμενη διάθεση. Σίγουρα το μέλλον του Κουτσού μοιάζει αρκετά περίεργο χωρίς την παρούσα διοίκηση που έχει αφήσει το στίγμα της όχι μόνο στον Παύλο Μελά αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, και σίγουρα είναι τεράστια απώλεια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης να αποχωρούν από αυτό παράγοντες με προσφορά και όνειρα για αυτό. Μένει να δούμε πόσο θα… αντέξει μακριά από το ποδόσφαιρο ο Ανδρέας Γκλαβίνης, μια και μπορεί να είναι κορεσμένος και πληγωμένος από τις συμπεριφορές ορισμένων παραγόντων που έπαιξαν και τον καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του όμως το μεράκι και η τρέλα για το άθλημα δεν φεύγει έτσι εύκολα, όποτε θεωρούμε δεδομένο πως θα τον ξαναδούμε πολύ σύντομα στο ποδόσφαιρο ξανά.

Σε επόμενη ανάρτηση το ThrakiSportS θα παρουσιάσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το γλέντι του Κουτσού για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης…