Video: Η ομιλία του Άλεξ Ταξιλδάρη που «τάραξε» την υψηλή κοινωνία της Αθήνας

Το ThrakiSportS παρουσιάζει την Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η τρίλεπτη ομιλία του κομοτηναίου παραολυμπιονίκη Άλεξ Ταξιλδάρη, αμέσως μετά την βράβευσή του  στην εκδήλωση του φορέα “Μαζί για το παιδί”, που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Παλιά Βουλή στην Αθήνα.

 

Είναι η ομιλία που ανάγκασε άλλους να δακρύσουν και άλλους να… κοκκινίσουν από ντροπή για τα “δύο χαστούκια” σε μια μέρα προς τον αργυρό παραολυμπιονίκη του 2004. Είναι μερικά λόγια που βγήκαν αυθόρμητα από το στόμα του Άλεξ και καθήλωσαν την κατάμεστη αίθουσα από όλη την υψηλή κοινωνία της ελληνικής πρωτεύουσας, η οποία είχε σπεύσει στην αίθουσα για να παραστεί και να… βραβευθεί.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Καρανικόλα (γνωστό κομοτηναίο φωτογράφο που σταδιοδρομεί στην Αθήνα, προσωπικό φίλο του Άλεξ, τον άνθρωπο που πήγε να τον πάρει από το αεροδρόμιο και τον… “κουβάλησε”, για να μπορέσει να μπει στην αίθουσα, όπως ο ίδιος ο Άλεξ αποκαλύπτει στην ομιλία του). Ο Νίκος Καρανικόλας είναι ο άνθρωπος που πέρα από τις ωραίες του φωτογραφίες, είχε την έμπνευση να τραβήξει και το σχετικό βίντεο…