Με Θρακιώτικη παρουσία το 5ο Διεθνές Σεμινάριο Μπάσκετ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την παρουσία του Ξανθιώτη προπονητή του Αρίων Ξάνθης Βαγγέλη Αρβανιτίδη ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 5o Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ACS Athens σε συνεργασία με τον ΣΕΠΚ.

Έπεσε η αυλαία του 5ου Διεθνούς Σεμιναρίου καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ACS Athens σε συνεργασία με τον ΣΕΠΚ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εντυπωσίασαν με τις ομιλίες τους οι Μπαρόν, Stone, Vincent και ο Θόδωρος Ροδόπουλος.

Περισσότεροι από 100 προπονητές (ορισμένοι από την Ελβετία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, την Αίγυπτο και τη Σενεγάλη) έδωσαν το παρών στο σεμινάριο, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ACS, από την Θράκη το παρών έδωσε ο προπονητής του Αρίων Ξάνθη Βαγγέλης Αρβανιτίδης.

Στο σεμινάριο μίλησε ο Richard Barron από το Maine (για την “Υβρική επίθεση του Maine στο μισό γήπεδο” και την “την γρήγορη εκτέλεση στο transition: χτίσιμο και ασκήσεις”), ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Ροδόπουλος (για την “Άμυνα σε όλο το γήπεδο” και την “Επίθεση εναντίον press”), η Lisa Stone από το πανεπιστήμιο St. Louis (για την “Man-to-man pack άμυνα” και το “επιθετικό transition”) και ο πρώην παίκτης και προπονητής του ΝΒΑ, Sam Vincent (“Early offense” και “άμυνα στο post”).