Αναβάθμιση αρμοδιοτήτων Βρύζα στον ΠΑΟΚ, τέλoς ο Τσιστιακόφ

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–   Όπως όλα δείχνουν ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χρεώνει στον στρατηγικό σύμβουλο όλον αυτόν τον τραγέλαφο της ομάδας και έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει το ρόλο του Ζήση Βρύζα στον σύλλογο. 

Μπορεί έως τώρα να είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά λόγω της λειτουργίας και της δομής της εταιρίας ο ρόλος του ήταν και είναι περιορισμένος. Και είναι κάτι που άλλωστε το θέλει και το έχει ζητήσει ο Βρύζας να γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως επισημαίνει το ThesSports.

Με απόφαση, λοιπόν, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου το αγωνιστικό κομμάτι, να επιστρέψει σε έναν ρόλο που είχε το διάστημα 2008-2010, και θα κληθεί να δημιουργήσει αυτός ένα νέο τιμ που θα «τρέξει» τα θέματα σε όλους τους τομείς, που έχουν σχέση με την ομάδα.

Ο Τσιστιακόφ απουσίαζε από την σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης. Μια απουσία, πάντως, δικαιολογημένη αφού ο Λιθουανός παράγοντας είχε ενημερώσει ότι θα βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης τις επόμενες τρεις μέρες. Ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους στη Ρωσία, θα επιστρέψει την Κυριακή στην Ελλάδα και θα πάει κατευθείαν στην Αθήνα, όπου θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον στρατηγικό σύμβουλο της ομάδας. Τα περισσότερα «βέλη» πέφτουν πάνω του και ο ίδιος δεν νοιώθει το ίδιο ακλόνητος και δυνατός, όσο ένοιωθε το προηγούμενο διάστημα. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο και τις επιλογές του είναι δεδομένη, ενώ ο Σαββίδης δείχνει να έχει ενημερωθεί για «τα έργα και τις ημέρες» του Τσιστιακόφ στον ΠΑΟΚ…