Live Streaming: Η μεγάλη ώρα του Αλέξανδρου Βελλή στο Παγκόσμιο της Ταϊβάν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δύο χάλκινα μετάλλια είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός για το ελληνικό ταεκβοντό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που φιλοξενείται στην Κινεζική Ταϊπέι, άλλως γνωστή ως Ταϊβάν.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών βρέθηκαν η Μαρία Μωϋσίδου στην κατηγορία των -59 κιλών (31 συμμετοχές), αλλά και η Αναστασία Κωνσταντινίδου στα +68 κιλά (26 συμμετοχές).

Και οι δύο αθλήτριες, εκτός από το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισαν το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα γίνουν τον Αύγουστο στην Κίνα.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Τετάρτη (26/3) και στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος αγωνίζεται και ο ξανθιώτης πρωταθλητής Αλέξανδρος Βελλής στην κατηγορία των -59 κιλών.

Οι αγώνες του ξεκινούν στις 9.00 τοπική ώρα (3.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) και η κατηγορία αναμένεται να ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στις 6.00 το απόγευμα τοπική ώρα (12.00 το μεσημέρι στην Ελλάδα).

Για τους ενδιαφερόμενους, το ThrakiSportS παραθέτει ακριβώς από κάτω το live streaming που έχει υποσχεθεί να παράσχει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό από τους αγώνες της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης, στους οποίους αγωνίζεται και ο νεαρός αθλητής του “ΑΣ Ορέστης Βασίλης Ξάνθης”.

Το ThrakiSportS αναμεταδίδει τους αγώνες, με την ευχή όλα να πάνε καλά και ο Θρακιώτης Αλέξανδρος Βελλής να καταφέρει σε αυτούς ό,τι καλύτερο μπορεί. Έτσι και αλλιώς πάντως, το γεγονός ότι εξασφάλισε την συμμετοχή του σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/MLIEPff_mNw?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]