Eβρίτης o πρωταγωνιστής στην πρώτη ελληνική ταινία πολεμικών τεχνών!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Εβρίτης πρωταθλητής του ταεκβοντό Ιωάννης Ζάχος θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ελληνική ταινία πολεμικών τεχνών, η οποία θα περιλαμβάνει ταχύρρυθμα μαθήματα βασικών αρχών αυτοάμυνας!

Τα γυρίσματα, που θα γίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Όμηρος Ευστρατιάδης μαζί με τον Ελληνοαμερικανό πολυεκατομμυριούχο Τόμας Έντουαρντ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Εspresso για τη συμμετοχή του στην ταινία ο Έβρίτης …Μπρους Λι δήλωσε: «Εχω συμμετάσχει σε αμέτρητα πρωταθλήματα και διοργανώσεις, αλλά ο κινηματογράφος ήταν κάτι που δεν σκέφτηκα ποτέ. Μου εξήγησαν ότι επιλέχτηκα λόγω της εκμάθησης της τεχνικής των πολεμικών τεχνών που διδάσκω από τον ίδιο τον στρατηγό. Μάλιστα η ταινία θα αποτελέσει ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα βασικών αρχών αυτοάμυνας, ακόμη και για αρχάριους, και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Δείτε στιγμιότυπα από το τρέιλερ της ταινίας…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/bp6wK2iDzNs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]