Απίστευτο! Δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την δημιουργία Οδού Πάμπλο Γκαρσία!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Απίστευτο κι όμως ελληνικό… Κι άκρως παοκτζήδικο! Οι φίλοι του Δικεφάλου στην Αρναία Χαλκιδικής μετονόμασαν την οδό όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Αρναίας σε… Πάμπλο Γκαρσία!

 

Ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης της ομάδας, που πέρασε πριν δυο μήνες από την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε δυο όλα και όλα παιχνίδια και… έφυγε, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αρναία, καθώς ήταν ο επίσημος καλεσμένος των εγκαινίων.

Ο Γκαρσία, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από δεκάδες φίλους της ομάδας και έδειξε να μην πιστεύει όταν τον ενημέρωσαν πως πήραν την πρωτοβουλία και “βάφτισαν” (με την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου παρακαλώ!!!) την οδό που στεγάζεται ο σύνδεσμος ως “Οδός Πάμπλο Γκαρσία”.

Μάλιστα, στο κλίμα της ημέρας, ο Ουρουγουανός πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τους συγκεντρωμένους φίλους του ΠΑΟΚ και πριν ξεκινήσει την σύντομη ομιλία του είπε: «Ελευθερία ή Θάνατος» προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Άντε, να μπαίνουν τώρα ιδέες και στους δικούς μας δημάρχους στην Θράκη, ενόψει και των εκλογών…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/2nn-LV4kAWU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]