Video: Η βράβευση του Χάρη Μπανιώτη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την γκέλα με τον Απόλλωνα

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος του ΠΑΟΚ, ο θρακιώτης Χάρης Μπανιώτης, τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα των θεσσαλονικέων με τον Απόλλωνα. Όπως είναι γνωστό, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ βραβεύεται ένας παλαίμαχος παίκτης των «ασπρόμαυρων».

 

Ο Μπανιώτης γεννήθηκε το 1960 στην Κομοτηνή και πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πανθρακικό. Στην συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1985, το τελευταίο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και μετά τον ΠΑΟΚ έπαιξε σε Ολυμπιακό (μεταγραφή ρεκόρ 95 εκ.) και έκλεισε ουσιαστικά την καριέρα του στην Ξάνθη.

“Ήταν μια μεγάλη όμορφη στιγμή για εμένα, σημαντικό να τιμά η ομάδα την ιστορία της και ανθρώπους που αγαπήσαν αυτόν τον σύλλογο και προσφέρανε. Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕ, που σημαίνει οργάνωση. Τα χρόνια που έπαιξα εγώ ήταν διαφορετικά, όμως νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον σωστό δρόμο και εύχομαι μόνο επιτυχίες για αυτήν την ομάδα”, είπε ο Χάρης Μπανιώτης.

Μάλιστα, ευχήθηκε η αρχή να γίνει από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ωστόσο αυτή η ευχή του δεν εκπληρώθηκε. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από την διεκδίκηση του τίτλου…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/GBMFdgOICss?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]