Η Ορεστιάδα νικήτρια του τουρνουά του Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Η Ορεστιάδα κατέκτησε το φιλικό τουρνουά που διοργανώθηκε από τον Έβρο Σουφλίου σε συνεργασία με την τοπική δημοτική αρχή, στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Η ομάδα του ΑΟΟ επικράτησε και στο τρίτο της παιχνίδι του Ηρακλή με 3-0 σετ.

Ο αγώνας Ορεστιάδας – Ηρακλή, που έκλεινε το τετραήμερο τουρνουά, είχε χαρακτήρα τελικού δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες κέρδισαν τόσο την Λήμνο όσο και τον οικοδεσπότη Έβρο στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Ωστόσο, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα του Ηρακλή και να επιστρέψει έγκαιρα στην Θεσσαλονίκη, άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του και πραγματοποιήθηκε στη μία το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ορεστιάδα ήταν εμφανώς ανώτερη και αν κρίνουμε από το δείγμα αυτού του τουρνουά, θα έχει πολλές ελπίδες να ξαναπρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια τησ Volley League που έχασε πέρυσι στα μπαράζ. Ο ΑΟΟ νίκησε τον Ηρακλή, πρωταθλητή της σεζόν 2011-2012 θυμίζουμε, που υποβιβάστηκε φέτος λόγω χρεών στην Α1, με 3-0 σετ. 

Ο ΑΟΟ ξεκίνησε δυναμικά και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 25-18 σε 18 λεπτά. Στην συνέχεια οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν απόδοση αλλά ηττήθηκαν τόσο σρο δεύτερο σετ με 25-23 σε 27 λεπτά όσο και στο τρίτι με 25-22 σε 23 λεπτά. Ετσι, με τρεις καθαρές νίκες, η Ορεστιάδα κατέκτησε το φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Εβρος Σουφλίου στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Προδρομίδης, Δημητρούδης, Διαμαντίδης, Ποτολίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Κεμανεντζής, Καρδαμανίδης, Χουσίδης, Δούλιας