Με αγιασμό αλλά και… απουσία Μουστακίδη και διοίκησης ΤΑΑ, η επίσημη έναρξη της σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η επίσημη έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την τέλεση αγιασμού στο κλειστό «Μιχ.Παρασκευόπουλος».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς κεντρικής διοίκησης του ΜΓΣ Εθνικός, ο πρόεδρος Αυγέρης Μεσινέζης, ο γεν. αρχηγός Θεόδωρος Μαυρίδης, ο έφορος των τμημάτων ανάπτυξης και γ’ αντιπρόεδρος Τάσος Τοκαμάνης, ο ειδικός γραμματέας του Εθνικού και πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής, η διοικούσα επιτροπή των αναπτυξιακών τμημάτων με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Γρηγόρη Καραπιπέρη, όλο το προπονητικό τιμ των αναπτυξιακών τμημάτων και φυσικά οι νεαροί αθλητές που στελεχώνουν τις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα παμπαίδων-παίδων, καθώς και αρκετοί γονείς των αθλητών.

Αντιθέτως, δεν προκύπτει πουθενά από το δελτίο Τύπου ότι στην τελετή παραβρέθηκαν στελέχη της διοίκησης του ΤΑΑ, ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης και τα μεγάλα ονόματα της μεγάλης ανδρικής ομάδας του Εθνικού. Υπενθυμίζεται ότι τα αναπτυξιακά τμήματα ανήκουν στον Ερασιτέχνη Εθνικό και όχι στο ΤΑΑ, γεγονός που δημιουργεί μια χρόνια εσωτερική κόντρα που είχε κορυφωθεί κατά την περσινή σεζόν, είναι άγνωστο ωστόσο αν η απουσία εκπροσώπων της επαγγελματικής ομάδας είχε να κάνει με μήνυμα που θέλησε να σταλεί από την πλευρά τους ή εξαιτίας ενδεχόμενης… μη προσκλησής τους. Εκτός φυσικά και αν βρέθηκαν και εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν.

Η ουσία είναι ότι ο πατήρ Δημήτριος Κεσκίνης αφού τελείωσε την καθιερωμένη και με θρησκευτική ευλάβεια τελετή του Αγιασμού, απηύθηνε χαιρετισμό και ευχές στους νεαρούς αθλητές ζητώντας τους παράλληλα με την σωματική ανάπτυξη να καλλιεργήσουν και άλλες αρετές που πηγάζουν από την ομαδική άθληση, όπως η ευγένεια –ο αλληλοσεβασμός η ευγενής άμιλλα και η αγάπη. Στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχές για «καλη αγωνιστική χρονιά» με υγεία και επιτυχίες απηύθηνε τόσο ο κ. Μεσινέζης, όσο και ο κ. Τοκαμάνης , με τους αθλητές να υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατηθεί ψηλά και να πάει ψηλότερα ο σύλλογος .

αγιασμος1

αγιασμος12

αγιασμος16

αγιασμος15