H WIND για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης

 

Η Αλεξανδρούπολη είναι ο προτελευταίος σταθμός της διοργάνωσης αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE για φέτος.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 η πόλη υποδέχεται δρομείς όλων των ηλικιών, έμπειρους αλλά και ερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών. Ο πιο πετυχημένος αγώνας πόλεων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως Μεγάλο Χορηγό την WIND που συνεχίζει για 3η χρονιά να συνδυάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά. Συγκεκριμένα, εκ μέρους όλων των δρομέων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες η WIND θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Εβρου «Ο Αγιος Βασίλειος».

wind-run-greece-2«Η χορηγία στη διοργάνωση είναι μόνο ένα κομμάτι της συμμετοχής της WIND στο RUN GREECE. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, της τοπικής επιχειρηματικότητας, είναι επιπλέον στο πλαίσιο των ενεργειών μας με ζητούμενο την ενδυνάμωση της ανάπτυξης της περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της περιοχής», ανέφερε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

Σε αυτό το πλάνο και με αφορμή τους αγώνες, οι δρομείς και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα WIND στους νομούς Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης μέχρι και την 1η Οκτωβρίου και να αποκτήσουν το Samsung Galaxy J1 (2016) στην προνομιακή τιμή των 129€ καθώς και δωρεάν επικοινωνία προς όλους κάθε μήνα με κάθε νέα σύνδεση F2G.

Οι έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND είναι στη διάθεση όλων για να προτείνουν την καλύτερη λύση για την κάλυψη των επικοινωνιακών τους αναγκών με πολλές προτάσεις σε smartphones, αξεσουάρ καθώς και προγράμματα σε κινητή, σταθερή, Internet.