Η μάχη του τίτλου στην ΕΠΣ Καβάλας για το ποιός θα είναι ο αντίπαλος των πρωταθλητών της Θράκης στα μπαράζ ανόδου!

Με τρεις στροφές να απομένουν η ΕΠΣ Καβάλας είναι η μοναδική από τις τέσσερις Ενώσεις που δεν έχει ξεκαθαρίσει καθόλου η κατάσταση για το ποια θα είναι η πρωταθλήτρια που θα βρεθεί στον πρώτο όμιλο των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, και θα διεκδικήσει με τους πρωταθλητές ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Έβρου τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής σαιζόν.

Στην Ξάνθη έχουμε ήδη πρωταθλητή με τον Ορφέα Ξάνθης να το κατακτά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος(θυμηθείτε ΕΔΩ), στην ΕΠΣ Θράκης πέντε στροφές πριν το τέλος η Δόξα Προσκυνητών βρίσκεται έξι βαθμούς μπροστά απο το Σιδηροχώρι το οποίο υποδέχεται το Σάββατο(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ τέλος στην ΕΠΣ Έβρου η ΑΕ Διδυμοτείχου είναι μια νίκη πριν την κατάκτηση του τίτλου τρεις στροφές πριν το τέλος και πιθανόν να το κάνει την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ).

aetos orfanouΣε αντίθεση με τις τρεις Ενώσεις της Θράκης τα πράγματα είναι πιο ρευστά στην ΕΠΣ Καβάλας με τους Αετό Ορφανού(αριστερά στην φωτογραφία) και Ηρακλή Καβάλας να δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ πιο πίσω με ελάχιστες ελπίδες ακολουθεί η ομάδα της Δόξας Θεολόγου του Ξανθιώτη προπονητή Κώστα Τερζανίδη. Για να είμαστε πιο ακριβείς μετά απο 27 αγωνιστικές στην κορυφής της ΕΠΣ Καβάλας είναι ο Αετός Ορφανού με 71 βαθμούς δύο περισσότερους απο τον Ηρακλή Καβάλας που ακολουθεί και πέντε απο την Δόξα Θεολόγου που είναι στην τρίτη θέση.

iraklis kavalas1Η πρωτοπόρος ομάδα του Ορφανού την Κυριακή 3 Απριλίου θα αγωνιστεί στο Χρυσοχώρι απέναντι στον 8ο Απόλλωνα, ενώ την επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 9 Απριλίου θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Οφρυνίου την ΑΕ Καβάλας. Ενώ η βασική διεκδικήτρια της ανόδου ομάδα του Ηρακλή Καβάλας(δεξιά στην φωτογραφία) το Σάββατο 2 Απριλίου θα υποδεχτεί στο Βερούλιο τον 14ο Αετό Ερατεινού που μάχεται για την παραμονή του ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου θα αγωνιστεί στα Λιμενάρια κόντρα στην 12η Αναγέννηση. Αν και οι δύο ομάδες φτάσουν αλώβητες την τελευταία αγωνιστική θα δώσουν μεταξύ τους τον μεγάλο “τελικό” που θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου στις 17:00 στο “Βερούλιο” εκεί οπού ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Αετό Ορφανού, με τις δύο ομάδες αν φτάσουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες ο μεν Ηρακλής θα θέλει μόνο νίκη ενώ ο Αετός θα παίζει για δύο αποτελέσματα.

Μόνο μαθητικές είναι οι ελπίδες για την Δόξα Θεολόγου που για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει οι δύο ομάδες που προπορεύονται να κάνουν γκέλες στα επόμενα δύο ματς και την τελευταία αγωνιστική να έρθουν ισόπαλες, με την ομάδα της Θάσου μέχρι το φινάλε να έχει να υποδεχτεί τον 13ο Βύρων Καβάλας, να αγωνιστεί στην έδρα του 4ου Μέγα Αλέξανδρου Αντιφιλίππων και την τελευταία αγωνιστική να υποδεχτεί τον 8ο Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ