Επιστροφή στους τίτλους μετά από τρία χρόνια για τον Ορφέα! Και μαθηματικά πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Με δύο στροφές να απομένουν για το τέλος ο Ορφέας Puma Ξάνθης επέστρεψε στην κορυφή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και μετά την σαιζόν 2012-2013 κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή παρουσιάζοντας σταθερή πορεία σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στην πανάξια κατάκτηση του τίτλου, και φτάνει μετά απο τρία χρόνια ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και γενικότερα ενός τίτλου που τόσο ήθελε η ιστορική ομάδα της Ξάνθης. Ο Ορφέας που πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη με 4-1 επί του Νέστου στον Κύρνο, χάρις τα τέρματα των Τουγιάλ Μουμίνογλου, Χρήστου Λαζαρίδη, Παναγιώτη Μυγγίδη και Λάζαρου Μαυρόπουλου αύξησε την διαφορά του απο την δεύτερη Αναγέννηση Θαλασσιάς στους στους 7 πόντους και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ορφέα έχοντας ακόμη δύο στροφές για το τέλος έφτασε τους  65 βαθμούς με απολογισμό  22 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα απο την Θαλασσιά στο ΑΟΞ, έχοντας πετύχει 98 τέρματα και δεχτεί 20.

Πλέον επόμενος στόχος για τους παίκτες του Ορφέα Ξάνθης, πέρα απο την συμμετοχή στα μπαράζ των πρωταθλητών και της επιστροφής του συλλόγου σε Εθνική κατηγορία, είναι η επίτευξη πάνω απο 100 γκολ στο πρωτάθλημα. Στόχος που είναι στα μέτρα για την τρομερή επιθετική γραμμή των πρωταθλητών που στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Άρη Πετεινού και Αστέρα Μαγικού θέλει τουλάχιστον δύο ώστε απο τα 98 που έχει τώρα να γίνουν 100 και γιατί όχι και περισσότερα.

Ιδιαίτερης μνείας αξίζει και το γεγονός πως ο ιστορικός σύλλογος της Ξάνθης ολοκληρώνει το πρωτάθλημα αήττητος σε εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας απολογισμό 11 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία(με το Μαγικό με 1-1), έχοντας πετύχει συνολικά 55! τέρματα ενώ έχει δεχτεί 13 τέρματα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩΣ