Ο Θρακιώτης που έτρεξε και τερμάτισε στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο» της Αθήνας

 

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο «Αυθεντικός Μαραθώνιος» της Αθήνας και χιλιάδες αθλητές έτρεξαν και απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή, αλλά μέσα σε αυτούς ήταν και ένας Θρακιώτης που ταξίδεψε από την Ξάνθη στην Αθήνα για να τρέξει.

Ο λόγος για τον Ξανθιώτη Πολιτικό Μηχανικό και διακοσμητή Κυριάκο Μιχαηλίδη (στη φωτογραφία τον βλέπετε με την κόρη του λίγο μετά τον τερματισμό) που από την Ξάνθη όπου μένει και εργάζεται ταξίδεψε οικογενειακώς στην Αθήνα για να συμμετάσχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο». Βέβαια όχι μόνο συμμετείχε, αλλά τερμάτισε κιόλας με χρόνο 4 ώρες και 32 λεπτά, κάτι που είχε καταφέρει και πέρυσι φυσικά, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Φυσικά για να τερματίσει κανείς σε μια τόσο μεγάλη απόσταση χρειάζεται να έχει προπονηθεί και αρκετά πριν τα καταφέρει, με τον Κυριάκο λίγο μετά τον τερματισμό του να ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν να τα καταφέρει γράφοντας: «Δύο χρόνια Μαραθώνιος Αθήνας. Μοναδικες, ανεπανάληπτες στιγμές! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές πριν και μετά τον αγώνα. Τιποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό χωρίς 4 πράγματα. Έμπνευση: Pirgelis John Προπόνηση,τακτική αγωνα:Dimitris Kasimis Παρέα:Giannis Gkiogkis Και κυριως Οικογενεια:Stella Anastasiadou Και του χρόνου!!!»