Η αγωνία της βουλευτού Νατάσας Γκαρά από το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής για την επιστροφή του αδερφού της στο PAOK Sports Arena

 

Τυπική στις πολιτικές υποχρεώσεις της ως βουλευτής Έβρου αλλά κοντά και στις οικογενειακές απέναντι στον αδερφό της Δημήτρη, που είχε την Κυριακή τα γενέθλιά του, εμφανίστηκε η Νατάσσα Γκαρά το απόγευμα της Δευτέρας.

Συμμετείχε κανονικά στις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο διεξάγεται στην Κομοτηνή παρουσία σχεδόν όλου του υπουργικού συμβουλίου (οι εργασίες του άνοιξαν το μεσημέρι με ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και κλείνουν το βράδυ της Τρίτης με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ενδιαμέσως υπάρχουν διάφορες θεματικές με όλους σχεδόν τους υπουργούς να τοποθετούνται επάνω στα θέματα της περιοχής).

Μετά από μια δύσκολη ημέρα που περιελάμβανε και πολλές επισκέψεις συνοδεύοντας τα υπουργικά κλιμάκια στον Έβρο, η Νατάσσα Γκαρά έδωσε το παρών και στο ξενοδοχείο όπου διεξάγεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο. Ωστόσο λίγο μετά τις έξι το απόγευμα το μυαλό της ταξίδευε και στην… Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο αδερφός της Δημήτρης αγωνιζόταν για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την φανέλα της νέας του ομάδας, του Παμβοχαϊκού.

Τι λύση βρήκε η Νατάσσα ώστε να είναι σωστή τόσο στις πολιτικές της υποχρεώσεις όσο και στις οικογενειακές; Πολύ απλά έβαλε στο κινητό της το live streaming της ΕΡΤ και παρακολουθούσε στα διαλείμματα τον αγώνα από εκεί, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του ThrakiSportS. Για την ιστορία πάντως, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό και τον άφησε χωρίς πόντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με τον Δημήτρη Γκαρά  να έχει  73% υποδοχή και 62% άριστες.