Ο πρωην διαιτητής στην Θράκη που έφερε “γούρι” στην ΑΕ Διδυμοτείχου στο Σιδηρόκαστρο

 

Μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας της και σίγουρα την μεγαλύτερη για το φετινό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική πέτυχε η ΑΕ Διδυμοτείχου στο Σιδηρόκαστρο απέναντι στην δυνατή Ελπίδα Σκουτάρεως.

Η ομάδα της ΑΕΔ με το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα μετά τα γκολ των Εμρέ και “Αλούπη” που το αφιέρωσε στην μητέρα που έχασε πρόσφατα, σκαρφάλωσε στην  δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Καβάλα, κάνοντας ένα καταπληκτικό ομαδικό παιχνίδι δέιγμα της δουλειάς που έχει γίνει στην ομάδα από τον προπονητή Κρίστο Τελκίνσκι.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι ο ένας από τους τρεις διαιτητές της συνάντησης που προέρχονταν από την ΕΠΣ Κιλκίς και έκαναν όλοι τους ένα πολύ καλό παιχνιδι, βρισκόταν πριν απο κάποια χρόνια διαιτητής στα γήπεδα της Θράκης.

Ο λόγος για τον επόπτη Θόδωρο Χαραλαμπόπουλο που ως φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ανήκε για 4 χρόνια στην ΕΠΣ Θράκης και όποτε αγωνίζεται με ομάδες από την περιοχή όπως δήλωσε στο ThrakiSportS αναπολεί τα ωραία φοιτητικά του χρόνια στην Θράκη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Τσαλουχίδης και ο Παύλος Παπαδόπουλος που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια και των δυο ομάδων με το τέλος του αγώνα.