Photos: Κλικ από την πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ επί Βουλγαρικού εδάφους

 

Μετά την άφιξη της στο Πράβετς και την πρώτη γεύση από… Βουλγαρία, η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε άμεσα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να προπονούνται άμεσα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Ξάνθης επί Βουλγαρικού εδάφους, αφού παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του ξενοδοχείου που διαμένουν στο Πράβετς και λίγες ώρες μετά την άφιξη τους ξεκίνησαν ήδη το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος του στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ώστε να ανέβουν στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης οι παίκτες, ενώ στην συνέχεια έδωσαν και τις οδηγίες τους σε ασκήσεις passing game και ασκήσεις τακτικής σε όλους τους τομείς.

Μόνος απόντας από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, νεαρός Παναγιώτης Σταθάκης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει από τον τραυματισμό του, ενώ ο Κικέ Μπούλα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και προπονήθηκε κανονικά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την προπόνηση της Ξάνθης: