Βόμβα πριν τα μπαράζ στην αήττητη ‘Ενωση Αλεξανδρούπολης! Ο Νίκος Μπαχαρίδης στον πάγκο στην θέση του Γιάννη Δορουγιδένη

Απρόσμενες εξελίξεις έχουμε στην φετινή πρωταθλήτρια Έβρου Αλεξανδρούπολη αφού αν και αηττητη στο πρωτάθλημα η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του προπονητή Γιάννη Δορουγιδένη και του επιτελείου του και στην θέση του θα βρεθεί ο Νικος Μπαχαρίδης που θα οδηγήσει και την ομάδα στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού προπόνησε την ομάδα, η οποία έχει στα τέλη Απρίλη την δύσκολη αποστολή να καταλάβει μια από τις 3 θέσεις που θα την επαναφέρει στην Γ’ Εθνική μετά από ένα χρόνο. Ο Μπαχαρίδης σε ένα μήνα θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα έχοντας δυο παιχνιδια για τα πλέι οφ της ΕΠΣ Έβρου έχοντας την πρεμιέρα της την Πρωτομαγιά κόντρα στην πρωταθλήτρια Ροδόπης.

Από την άλλη ο Γιάννης Δορουγιδένης στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής αφού φέτος κρέμασε τα παπούτσια του είχε μια εντυπωσιακή σεζόν, με μια μόλις ισοπαλία στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα αποκλέιστηκε στις λεπτομέρειες στο κύπελλο ‘Έβρου από τον Ορέστη Ορεστιάδας.