Super League: Επιβλητικός ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ντέρμπι του Άρη, το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου οι παίκτες του Άκη Μάντζιου

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playoffs της Super League. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και επικράτησαν 3-0 για την τρίτη αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχαν το πάνω χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, με τον Μαροκινό στράικερ να χάνει πέναλτι στο 41ο λεπτό. O Ντάνιελ Ποντένσε διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρόλευκων στο 60′, με τον Καρβάλιο στο 89′ να βάζει το… κερασάκι.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 60 βαθμούς και είναι τρίτος στο -6 από τον πρώτο ΠΑΟΚ. Ο Άρης, από την πλευρά του, παρέμεινε στην 5η θέση με 48 πόντους, πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (86′ Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης (71′ Μασούρας), Ποντένσε (72′ Μαρτίνς), Γιόβετιτς (82′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82′ Ελ Αραμπί.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (46′ Γκαρθία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78′ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46′ Σαμόρα), Μορόν (67′ Ανσαριφάρντ).