Pre League: Ήττα για τον Εθνικό από τον Ήφαιστο Φλώρινας που… έχει ακόμα μια ελπίδα να σωθεί

Εντός έδρας ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον Ήφαιστο Φλώρινας στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι άουτ της Pre League.

Την δεύτερη ήττα στα ισάριθμα παιχνίδια των πλέι άουτ και με το ίδιο σκορ γνώρισε ο Εθνικός καθώς έχασε πάλι με 3-0 σετ. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση η οποία με τη σειρά της εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Θυμίζουμε στην ομάδα της Φλώρινας αγωνίζονται ο «Κομοτηναίος» βάσει των επίσημων εγγράφων στο δημοτολόγιο ακραίος Ζένια Γκόρτσιανουκ και ο πρώην κεντρικός παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα έχει άλλη μία ευκαιρία να κερδίσει τη παραμονή του καθώς θα περιμένει τον ηττημένο του ζευγαριού Πανερυθραϊκός – Αιγιαλέων, με τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι στο 1-1.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 22-25, 22-25)

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Μπουφίδης, Παπάζογλου, Καβαρατζής, Κεσκίνης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Ποιμενίδης (λ), Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης, Στοϊλούδης.

Α.Π.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Νακχάι, Ιλουόνι, Καλλέργης, Γκόρτσανιουκ, Χατζόπουλος, Γεωργιάδης, Αντωνιάδης (λ), Τσεμπέριδης (λ), Χρυσάφης, Σδραυκάκης.