Έκανε «πασίγιο» ο πρωταθλητής Άρης Πηγών στην πρωταθλήτρια Καβάλα που χόρεψε «Σάμπα» στον ημιτελικό παρουσία του Σερζ Ντιέ! Σκόραρε στην πεντάρα του ΑΟΚ και ο Στοϊνοβιτς

Εντυπωσιακή στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ήταν η Καβάλα που πέρασε με 0-5 από την έδρα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Άρη Πηγών και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό όπου πάσα πιθανότατα θα συναντήσει τον Βύρωνα Καβάλας. ΄

Πριν τον αγώνα οι παίκτες του Άρη έκαναν «πασίγιο» στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, αν και αυτοί πρωταθλητές στην ΕΠΣ Καβάλας, ενώ βράβευσαν και τους Αργοναύτες. Στον αγώνα βρέθηκε και ο παλαίμαχος Ιβοριανός μέσος Ξάνθης και Καβάλας Σερζ Ντιέ.

Στα του παιχνιδιού οι «αργοναύτες» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα στο 30’ με τον Μέτσε ενώ στο 33’ ο Περδίκης έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του ενώ στο 43’ ο Αλτιτζής διαμόρφωσε το 0-3 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ βρήκε τέταρτο τέρμα στο 55’ με εντυπωσιακό γκολ του Τάσου Λαγού ενώ στο 67’ ο Νάσης Στοϊνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-5 (φωτο Πρωινή).

Στον άλλο ημιτελικό στο Χαλκερό, ο Βύρωνας επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Λιμεναρίων με δυο γκολ του Πτηνόπουλου και ένα του Παπαδόπουλου και εαν δεν αυτοκτονήσει στην Θάσο θα συναντήσει στον τελικό την Καβάλα.