Γ’ Εθνική: «Πεντάσφαιρος» ο Ορέστης κόντρα στην Επανομή έφτασε τις δέκα νίκες στην Ορεστιάδα με χατ τρικ Πασχαλίδη!

Τρεις πολύτιμους και εύκολους βαθμούς έβαλε στο σακούλι του ο Ορεστης Ορεστιάδας που επικράτησε με 5-0 της επικίνδυνης εκτός έδρας Αναγέννηση Επανομής σημειώνοντας την 10η νίκη του στο με αρκετό κόσμο ΔΑΚ Ορεστιάδαςμ έχοντας πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πασχαλίδη που πέτυχε χατ τρικ.

Ο Ορεστης στα πρώτα λεπτά του αγώνα εγκλωβίστηκε από την άμυνα της Επανομής μέχρι το 31′ όταν ο Τηλέγραφος σε μια φάση διαρκείας να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 42′ ο Ορεστης στάθηκε ξανά άτυχος όταν από κόρνερ η μπαλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς, στρώθηκε στον Οτέμπερη ο οποίος με σουτ στην κίνηση βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι. Ωστοσο η τύχη χαμογέλασε λίγο αργότερα στους Εβρίτες στην τελευταία φάση του ημιχρόνου 46′ με τον Τηλέγραφο να κερδίζει πέναλτι και τον Παύλο Σταματόπουλο να ευστοχεί σε μια ακόμη εκτέλεση κάνοντας το 1-0 με το έβδομο φετινό του τέρμα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μπήκε ο Ορεστης στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53′ σε σέντρα του Αντωνοπουλου ο Πασχαλιδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 με το δέκατο τερμα του στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας πλέον ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους και στο 63΄μετά από γύρισμα του Οτέμπερη ο Πασχαλιδης με κοντινή προβολή έκανε το 3-0. Στο 73′ η ομάδα της Επανομής έκανε το πρώτο και μοναδικό της σουτ με τον Μαδένη να μπλοκάρει με ευκολία. Στο 83′ ο Δημητρης Πασχαλιδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 και έβαλε το τρίτο προσωπικό του γκολ στο σημερινό αγώνα κάνοντας χατ τρικ και φτανοντας τα 12 στο πρωτάθλημα και ανεβαινοντας στην όγδοη θέση των σκόρερς.

Στο 90′ έγινε το τελικό 5-0 όταν μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας ο Ανδρεάδης μέσα στην περιοχή τσίμπησε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Φιλιππο Σπυροπουλο που με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το τρίτο του φετινό τέρμα.

Με την 13η φετινή του νίκη ο Ορεστης έφτασε τους 47 βαθμούς και θέλει 4-5 ακόμα στα 5 ματς που του απομένουν ώστε να καθαρίσει μαθηματικά με την παραμονή του κάνοντας την αρχή στην ορεινή Χαλκιδική κόντρα στον υποβιβασμένο αλλά ζημιάρη Αετό Βαρβάρας. Από την άλλη η επικίνδυνη εκτός έδρας Αναγέννηση Επανομής έμεινε στους 20 βαθμούς γνωρίζοντας την 7η ήττα της σε 15 ματς (εχει και 3 νίκες) και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Πολύ καλή διαιτησία των κ.κ. Δροσίνη, Διονίδη και της κας Σιώνη από την ΕΠΣ Θράκης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑδΑΣ (Ουσταμασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Ασπιώτης (75′ Δημητριάδης), Λογαράς, Ντόριαν Αρνις, Σταματόπουλος, Τσιεγγελίδης (80′ Σπυρόπουλος) Οτέμπερης (80′ Άγγος), Αντωνόπουλος (75′ Ανδρεάδης), Τηλέγραφος (75′ Παπαδόπουλος Πασχαλίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Κολετσας, Ανδρεαδάκης, Μπαλασάς, Ματθαίου, Νιαζήφογλου, Τσεκρεζι, Τσακιρίδης, Μεταξάς, Ζουρνατζάκης, Λιάπης, Μποικα