Super League: Πήρε ξανά το πορτοφόλι του αφελή Φατίχ Τερίμ ο Ραζβάν Λουτσέσκου με διπλό τίτλου στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνουν οι τέσσερις ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου με τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει να είναι μικρή και κάθε νίκη να έχει ξεχωριστή σημασία, πόσο μάλλον ένα δίπλο.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλές φάσεις, πέντε γκολ, δοκάρι και τους δύο συλλόγους να έχουν τις στιγμές τους για να πετύχουν και άλλα τέρματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου βρήκε δύο γκολ ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο όταν έπαιξε περισσότερο ορθολογικά μετά τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Τερίμ στην ανάπαυλα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ με το καλημέρα στο ματς, με τον Ντεσπόντοφ ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Μπερνάρ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ όμως παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε το μομέντουμ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος και να πάει μπροστά στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι ήταν καλύτερο, απείλησε περισσότερο αλλά είδε απέναντι του έναν Κοτάρσκι να σώζει αρκετές φορές την εστία του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε με τον Σβαμπ σε εκτέλεση πέναλτι και το παιχνίδι έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να μειώνει με τον Μπερνάρ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα στο τελικό 3-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεριμ): Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (46′ Πέρεθ), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46′ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79′ Γερεμέγεφ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ (46′ Παλάσιος).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (77′ Βιεϊρίνια), Κετζιόρα (46′ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61′ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (72′ Σαμάτα).