Super League: Με MVP τον γίγαντα Αθανασιάδη και φοβερή ασίστ Μάνταλου νίκη κορυφής της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Για 90 λεπτά ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ, όμως στο φινάλε το πέτυχε η Ένωση με τον Νίκλας Ελίασον στο 90+1′ κι έτσι επικράτησε 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των της Stoiximan Super League.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Τζολάκη. Με αυτό το τρίποντο οι κιτρινόμαυροι αύξησαν τη διαφορά στους 8 από τους Πειραιώτες, έχοντας και το πάνω χέρι στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες φάσεις στο ματς, όμως ο Αθανασιάδης ήταν εκεί όπου χρειάστηκε. Η ΑΕΚ είχε κι αυτή τις ευκαιρίες της (και ένα ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ), αλλά μέχρι το φινάλε κανείς τους δεν μπόρεσε να βρει το γκολ.

Η ΑΕΚ με αυτούς τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στους 65 και είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε τέταρτος με 57 βαθμούς.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77′ Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (70′ Μάνταλος), Γιόνσον, Άμραμπατ (70′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (70′ Τσούμπερ), Πινέδα, Γκαρσία (86′ Λιούμπιτσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (90+3′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (79′ Γιόβετιτς), Μασούρας (61′ Μαρτίνς), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (61′ Ναβάρο).