Super League: Με «σόου» Ιωαννίδη πέρασε πήρε πήρε επιβλητικό διπλό στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Σε μια μεγάλη νίκη επί του “αιωνίου” αντιπάλου του έφτασε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” του Ολυμπιακού με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Οι πράσινοι με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ήταν μέσα και στο πρώτο τέρμα του τριφυλιού και με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι αυτός που ισοφάρισε το σκορ έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο, ανέβηκαν ξανά στην τρίτη θέση και έμειναν γερά στο κόλπο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στην τέταρτη θέση και στους 57 βαθμούς, πέντε πίσω από την ΑΕΚ και ενώ στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs θα πάνε στην “OPAP Arena”.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα τρομερό γκολ που πέτυχε ο Ποντένσε στο 24′ της αναμέτρησης αλλά το τριφύλλι κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή από το πρώτο κιόλας μέρος και μέσα σε οκτώ λεπτά με τον Μπακασέτα αρχικά να ισοφαρίζει και τον Ιωαννίδη να βάζει εν συνεχεία μπροστά στο σκορ το τριφύλλι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, τα έπαιξε όλα για όλα, έβαλε ότι επιθετικό όπλο είχε στον πάγκο του αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σε μια αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και πάλι με τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος έφτασε τα 20 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε (80′ Ιμπόρα), Όρτα (59′ Τσικίνιο), Μασούρα (60′ Φορτούνης), Ποντένσε (80′ Γιόβετιτς), Ναβάρο (73′ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τερίμ): Ντραγκόβσκι (7′ λ. τρ. Λοντίγκιν), Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας (84′ Μαντσίνι), Παλάσιος (76′ Ούγκο), Μπερνάρ (83′ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης (83′ Σπόραρ).