Γ’ Εθνική: «Κίτρινος» πυρετός από τον ρέφερι στην λευκή ισοπαλία του Αβάτου με την Χανιώτη

Σε ένα ακόμα γήπεδο μετά από αυτό της Κομοτηνής, πρωταγωνιστής της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης στην Φελώνη του Άρη Αβάτου με τον ΑΟ Χανιώτη ήταν ο διαιτητής.

Συγκεκριμένα ο Δραμινός Σιουμπάρας και ο β’ βοηθός κ. Καφετζόπουλος ελέγχονται για δυο φασεις στο β’ ημίχρονο, την αποβολή του Νταφόπουλου και το ακυρωμένο γκολ του Κουτσούμπα, ενώ κιτρίνισε και …11 φορές τις δυο ομάδες.

Με την σέντρα ο ΑΟ Χανιώτης απείλησε με την προβολή του Τοπούζη που πέρασε άουτ, ενώ στο 21′ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κουτσούμπα. Στο 25′ δύο σουτ των φιλοξενούμενων κόντραραν σε αμυντικούς ενώ στο 34′ ο Θεολόγου αστόχησε από κοντά με προσπάθεια εκτός ισορροπίας. Στο 38′ άστοχο ήταν το σουτ του Αθανασιάδη.

Στο β’ μέρος στο 47′ το σουτ του Κόμνου απέκρουσε ο Φούντας πριν την γραμμή τέρματος, ενώ στο 60′ αποβλήθηκε από τον Δραμινό διαιτητή Σιουμπάρα ο τερματοφύλακας Νταφόπουλος για τον Άρη για παίξιμο της μπάλας με το χέρι εκτός περιοχής με τους Ξανθιώτες να διαμαρτύρονται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο 69′ οι Χαλκιδικιώτες είχαν ένα άστοχο σουτ με τον Αποστολίδη. Στο 85′ η προσπάθεια του Αναγνωστόπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 90′ ακυρώθηκε ως οφ σαιντ γκολ του Αβάτου ύστερα από κεφαλιά του Κουτσούμπα μετά από φάουλ του Λεωντσάκου που ξεσήκωσε νέες διαμαρτυρίες από τους Ξανθιώτες για τους διαιτητές.

Με την ισοπαλία αυτή ο Αρης Αβάτου έφτασε τους 43 βαθμούς και θέλει 6-7 ακόμα για να καθαρίσει την κατηγορία, με τον αγώνα με τον Ορέστη το Σαββατο που ακολουθεί εν μέσω αποκριάς στην Ξάνθη να είναι αρκετά σημαντικός. Ενα βαθμό περισσότερο (44) έχει η Χανιώτη, αφού υπολογίζεται και το τρίποντο με το Αγγελοχώρι την επόμενη αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας με βοηθούς τον Χατζηνάκο της ΕΠΣ Δράμας και τον Καφετζόπουλο της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Γκιορτζίνης (62′ Σοφούλης τ/φ), Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος (89′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης (94′ Μαραγκός), Θεολόγου (46′ Κοντογιαννίδης).

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Παντζιαράς):  Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης (92′ Ζησόπουλος), Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης (92′ Κουτσιούδης), Κόμνος, Αποστολίδης, Αθανασιάδης, Πάγιος (69′ Αλωπούδης), Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής (64′ Λουφάκης)