Γ’ Εθνική: «’Εχασε» ευκαιρίες ο Ορέστης αλλά δεν (x)αλάστηκε και με την ισοπαλία με τον Θερμαϊκό (+photos)

Καλη εμφάνιση μετά από καιρό πραγματοποίησε ο Ορεστης Ορεστιάδας ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Θερμαϊκού με το 0-0 να είναι ένα αποτέλεσμα που δεν «χάλασε» τις δυο ομάδες που θέλουν λίγους βαθμούς ακόμα για την παραμονή τους.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς καμία φάση μέχρι που στο 23’ο Πασχαλίδης παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση εκτέλεσε με κεφαλιά η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30′ ο Ναθαναηλίδης απέκρουσε τετ-α-τετ του Γκαργκαλατζίδη κρατώντας το 0-0. Στο 43′ ο Ανδρεάδης με ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε με πάσα μέσα στην περιοχή τον Οτέμπερη, ο τελευταίος προσπάθησε με σουτ στην κίνηση να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θέρμης είχε μια σπουδαλια φάση όταν σε μακρινό σουτ του Φούσκα στο 53′ ο Ναθαναηλίδης πετάχτηκε εντυπωσιακά άλλαξε την πορεία της μπαλας που κατέληξε στο δοκάρι. Στο 63′ μετά από πίεση ψηλά του Πασχαλίδη ο Οτέμπερης βρέθηκε στα πλάγια της περιοχής και από δύσκολη θέση προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 73′ ο Ορεστης είχε ακόμα ένα σουτ με τον Οτέμπερη με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ορεστης με την ισοπαλία αυτή έφτασε τους 43 βαθμους (υπολογίζεται και το τρίποντο με το Αγγελοχώρι) και την επόμενη εβδομάδα το Σάββατο πάει στην καρναβαλική Ξάνθη να αντιμετωπίσει τον Αρη Αβάτου. Στους 43 βαθμούς έφτασε και ο Θερμαικός έχοντας δύσκολο αγώνα την 27η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Η διαιτησία των Τσοπουλίδη, Εμίν Κεχαγιά και Ασικίδη του Συνδέσμου Ξάνθης ήταν πολύ καλή.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Ναθαναηλίδης, Ντοριάν Αρνις, Πεταλωτής, Ασπιώτης, Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Αντωνόπουλος (67′ Άγγος), Ανδρεάδης, Πασχαλίδης